
Fenerbahçe'nin Medical Park Antalyaspor'u 2-1'lik skorla mağlup ettiği karşılaşmanın ardından konuşan sarı-lacivertli kulübün başkanvekili Abdullah Kiğılı Teknik Direktör Ersun Yanal'ın geleceği hakkında konuştu.
"SÖZLEŞME PROBLEM DEĞİL"
Beyaz TV'ye konuşan Kiğılı, son günlerde Yanal'ın sözleşmesinin uzatılacağı yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine, "Problem değil o bizim için, hiç problem değil. Herkes memnun. Ersun Hoca ile karşılıklı oturarak anlaşıyoruz. Herkes çok memnun." diye konuştu.
Kiğılı, takım olarak galibiyete alıştıklarını ve alınan bu galibiyetle şampiyonluk iddialarını bir kez daha ortaya koyduklarını da sözlerine ekledi.
Bilindiği üzere Fenerbahçe, sezon başında Ersun Yanal ile 1 senelik sözleşme imzalamıştı.
Son Dakika › Spor › Abdullah Kiğılı: Ersun Yanal'ın Sözleşmesi Problem Değil - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.