Yangın ve Kurtarma Sporları Dünya Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Yangın ve Kurtarma Sporları Dünya Şampiyonası

Yangın ve Kurtarma Sporları Dünya Şampiyonası, kadınlar ve erkeklerde yapılan motopomp etabıyla sona erdi.

30.09.2017 16:21

Yangın ve Kurtarma Sporları Dünya Şampiyonası, kadınlar ve erkeklerde yapılan motopomp etabıyla sona erdi.

Erkeklerde bu yıl 13'üncüsü, kadınlarda ise 9'uncusu düzenlenen şampiyonaya katılan 16 ülkeden erkek ve kadın takımları, motopomp etabında ter döktü.

Bu etapta takımlar özel bir havuzda bulunan suyu motopomp adı verilen pompayla çekerek 80 metrelik hortum bağlantısından geçirmeyi ve 20 metre mesafedeki hedeflere püskürtmeye çalıştı. En çabuk sürede suyu hedeflere püskürten grup, birinciliğe ulaştı.

Yarışma sonuçlarının itirazların değerlendirilmesi sonrası açıklanacağı bildirildi.

Motopomp etabıyla sona eren Yangın ve Kurtarma Sporları Dünya Şampiyonası'nda derece giren sporculara ödülleri bu akşam Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenecek törenle verilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yangın ve Kurtarma Sporları Dünya Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement