Türkiye Hentbol Federasyonunun kurucularından ve eski başkanlarından Yaşar Sevim, vefatının 7. yılında mezarı başında anıldı.
Sevim'in Karşıyaka Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen anma törenine, eşi Mahire ve oğlu Tolga Sevim'in yanı sıra Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Genel Sekreteri Mutlu Kadıoğlu, eski başkanlarından Günal Ensari, A Milli Erkek Hentbol Takımı Teknik Direktörü Adnan Öztürk, Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Erdal Zorba, kulüp antrenörleri, eski milli sporcular ve antrenörler katıldı.
Yaşar Sevim'in eşi Mahire Sevim yaptığı konuşmada, "Onu seven insanlarla burada olmaktan çok mutluyum. Bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim" dedi.
Son Dakika › Spor › Yaşar Sevim İçin Anma Töreni - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?