Yavuz: Gençlerimizi Uyuşturucudan Sporla Kurtaracağız - Son Dakika
Spor

Yavuz: Gençlerimizi Uyuşturucudan Sporla Kurtaracağız

Yavuz: Gençlerimizi Uyuşturucudan Sporla Kurtaracağız

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Diyarbakır İl Başkanı Yasin Yavuz, uyuşturucu bağımlısı gençleri spor yaparak kurtaracaklarını söyledi.

09.09.2015 19:29

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Diyarbakır İl Başkanlığına Yasin Yavuz atandı. Merkezi Ankara'da bulunan Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Diyarbakır İl Başkanı belirlendi. Başkan Yasin Yavuz Diyarbakırlı uyuşturucu bağımlısı gençleri uyuşturucudan spor yaparak kurtaracaklarını söyledi.

Çevresinde sevilen ve sayılan bir kişiliğe sahip olan Yasin Yavuz Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Diyarbakır İl Başkanlığı görevi getirildi. Diyarbakırlı gençlere faydalı olmak için bu görevi kabul ettiğini belirten başkan Yavuz, "İlk yapacağım faaliyet özellikle kanayan yara haline gelen uyuşturucu ile mücadele ve etkinlikler seminerler çalışmalar yapmak olacak" dedi.

Diyarbakırlı gençler ile ilgili sporsal faaliyetler adına çalışmalar yapacaklarını dile getiren başkan Yavuz, "Diyarbakırımızda bulunan gençlerimizle spor dalında en güzel çalışmaları yapacağız. Amacımız gençlerimizi spora yönlendirmek sportif faaliyetler yapmak. Diyarbakırlı gençlerimize faydalı olmak için bu görevi kabul ettim, ilk yapacağım faaliyet özellikle kanayan yara haline gelen uyuşturucu ile mücadele ve etkinlikler seminerler çalışmalar yapmak" dedi.

Golf sporunu Diyarbakır'a getireceğini ve bununla ilgili turnuvalarda düzenleyeceğini müjdeleyen Başkan Yavuz, "Golf sporunu Diyarbakır'a getireceğim, bununla beraber Gençlerarası turnuvalar düzenleyeceğiz. Gençlerarası Golf Turnuvaları, Büyüklerarası Golf Turnuvaları, Ustalararası Golf Turnuvaları, Profesyonellerarası Golf Turnuvaları golf sporunun yurt dışındaki yarışmalara katılarak Diyarbakırımızı dünyaya tanıtacağız" diye konuştu.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkez Sözcüsü Aytaç Yamaç ise yaptığı açıklamada, "Genel merkez yönetim kurulu kararıyla Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Diyarbakır İl Başkanlığı'na Diyarbakırlı iş adamı Yasin Yavuz atanmıştır. Yasin Yavuz, Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu kuruluşunu Diyarbakır sınırları içerisinde temsil edecektir" dedi.

Öte yandan Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu'nun önümüzdeki günlerde Diyarbakır'a resmi bir ziyaret gerçekleştireceği açıklandı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Yavuz: Gençlerimizi Uyuşturucudan Sporla Kurtaracağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement