Yeni Malatyaspor'da Giresunspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor'da Giresunspor Maçı Hazırlıkları

Yeni Malatyaspor\'da Giresunspor Maçı Hazırlıkları

Teknik direktör Kızıltan: "İnşallah Giresun maçını kazanarak ilk yarıyı hem 3 puanla hem de ligde üst sıraya sağlam bir şekilde tutunmuş olarak noktalamak istiyoruz"

19.12.2013 16:11

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, hafta sonu sahalarında oynayacakları Giresunspor maçına ilişkin, "İnşallah Giresun maçını kazanarak ilk yarıyı hem 3 puanla hem de ligde üst sıraya sağlam bir şekilde tutunmuş olarak noktalamak istiyoruz" dedi.

Malatya ekibi, maçın hazırlıklarını, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan teknik direktör Özcan Kızıltan, sezon başından beri özellikle kendi sahalarında çok puan kaybettiklerini söyledi.

"İç sahada daha az puan kaybetsek belki de şu an liderdik" diyen Kızıltan, şunları kaydetti:

"Bir kere bunu kırmak için kendi sahamızda, kendi taraftarımız önünde kazanmak istiyoruz. İlk yarıyı 32 puanla kapatıp yine üst sıralara sağlam bir şekilde tutunmak istiyoruz. Mutlak kazanılması gereken ilk yarının bu son maçını kendi evimizde oynayacağız. Burada tabi ki taraftarımızın daha da büyük desteğine ihtiyacımız var. Kadro olarak sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz ama oyuncularımızın kendi sahamızda bu son maçı güzel bir şekilde, 3 puanla kapatacaklarına inanıyorum. İyi çalışıyoruz. Onlar da farkındalar. Onlar da özellikle kendi iç sahamızda alamadığımız puanların üzüntüsü içerisinde. İnşallah bu Giresun maçını kazanarak ilk yarıyı hem 3 puanla hem de ligde üst sıraya sağlam bir şekilde tutunmuş olarak noktalamak istiyoruz."

Defans oyuncusu Ercan Ünal da sezona iyi başladıklarını fakat son dönemlerde istedikleri sonuçları alamadıklarını belirtti.

Giresunspor karşılaşmasının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Ünal, "Bizim için çok önemli bir maç. Sezonun en önemli maçlarından biri. İnşallah bu maçtan galip gelip 32 puanla bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Forvet oyuncusu Eren Görür ise Giresunspor'un gücünün farkında olduklarını ifade etti.

Giresunspor'un bulunduğu yerin kimseyi kandırmaması gerektiğini dile getiren Görür, "Kartalspor gibi onlar da dirençli bir takım ama biz içeride, seyircimiz önündeki son maçı alıp ilk yarıyı galibiyetle kapatmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Daha sonra, koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, dar alanda top kapma ve pas çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi.

Cezalı olan orta saha oyuncuları Serkan Göksu ve Özcan Dağ'ın Giresunspor karşılaşmasında forma giyemeyeceği belirtildi. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor'da Giresunspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement