Yeni Malatyaspor'da Serkan ve Samed Ayrıldı - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor'da Serkan ve Samed Ayrıldı

Yeni Malatyaspor\'da Serkan ve Samed Ayrıldı

Yeni Malatyaspor’a geçtiğimiz sezon şampiyonluğu getiren galibiyetlerin altında imzası olan Samed Kartal ve Serkan Çalık, sarı-kırmızılı takımın Malatya’da sürdürdüğü 1461 Trabzon maçı hazırlıklarına hala katılmadı.

09.08.2015 16:54

Yeni Malatyaspor'a geçtiğimiz sezon şampiyonluğu getiren galibiyetlerin altında imzası olan Samed Kartal ve Serkan Çalık, sarı-kırmızılı takımın Malatya'da sürdürdüğü 1461 Trabzon maçı hazırlıklarına hala katılmadı.

PTT 1. Lig'de mücadele edecek Yeni Malatyaspor'da sezon öncesi iki futbolcudan gelen ayrılık haberinin şoku yaşanıyor. Ligin başlamasına kısa süre kala Yeni Malatyaspor'da geçtiğimiz sezonki şampiyon olan kadroda yer alan hücum oyuncusu Samed Kartal ve sağ çizgi oyuncusu Serkan Çalık Bolu kampından sonra takımın Malatya çalışmalarına henüz katılmadı.

Oyuncuların takımdan ayrıldığı haberi alınırken sportif direktör Ali Ravcı da bu gelişmeyi doğruladı. Samed ve Serkan'ın kendi istekleriyle mi yoksa kulüp tarafından mı ayrıldıkları netleşmezken, yönetim hücum hattına George Akpabio, İskender ve Alex Dos Santos gibi oyuncular transfer etmişti.

Geçen sezon yaşanılan şampiyonlukta emekleri olan yıldız futbolcuların ayrılık haberi taraftarlar tarafından üzüntüyle karşılanırken, kulübün hafta içi bu oyuncularla ilgili net bir açıklama yapması bekleniyor. Öte yandan takımın Malatya'daki çalışmalarının ilk gününde yer almayan Azad Filiz'in ise idmanlara başladığı ifade edildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor'da Serkan ve Samed Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement