"Zor Olacağını Biliyorduk" - Son Dakika
Spor

"Zor Olacağını Biliyorduk"

"Zor Olacağını Biliyorduk"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uygur, MKE Ankaragücü maçnı değerlendirdi.

04.11.2012 22:55  Güncelleme: 08:21

Son 5 haftada yenilgi yüzü görmeyerek 15 puan toplayan Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uygur, "ikinci yarı daha kontra atak oynayan, ne yaptığını bilen, olgun ataklarla güzel ve estetik goller bulduğumuz kanaatindeyim" dedi.

Uygur, MKE Ankaragücü maçının zor olacağını çok iyi bildiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Hem ben hem oyuncularım ne kadar konsantre olsak bile zaman zaman müsabakanın içerisinde istemediğimiz oyun tarzına bürünmek zorunda kaldık. Ama sonuçta arzulu ve istekliydik. Özellikle ikinci yarı daha kontra atak oynayan, ne yaptığını bilen, olgun ataklarla güzel ve estetik goller bulduğumuz kanaatindeyim. Canı gönülden oyuncularımı ve taraftarı kutluyorum. Çok destek verdiler. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. 5'te 5 yaptık ama işimiz bitmedi. Bundan sonra işimizin çok daha zor olacağı kanaatindeyim. Ama zoru başarmak için elimizden gelen ne varsa yapacağız."

Adana Demirsporlu Erçağ Evirgen ise ilk yarı yakalanan pozisyonları değerlendirerek 1. devrede maçı bitirebileceklerini ifade ederek, "Ancak ilk yarıyı tek farkla galip kapattık. Ondan sonra beraberliği yakaladılar. Böyle bir panik havası oldu. Ama seyircinin galeyana gelmesi bir takım arkadaşlarımız sahaya inmesi ile istenmeyen görüntüler oluştu. Taraftarın galeyana gelmemesi gerekirdi. Böyle durumlar bizi zor durumda bırakabilir" şeklinde konuştu.

Galibiyetlerin vermiş olduğu havadan dolayı oldukça iyi durumda olduklarına dikkat çeken Adana Demirsporlu Emre Hasan Balcı, "Bu maçın zor olacağını hocamız hafta başında söylemişti. Gerçekten dediği gibi de oldu. Maçı kazanma sebebimiz bana göre MKE Ankaragücü'nü hafife almamızdı. Maz içinde öne geçtikten sonra yine bilinçaltındaki sonucuyla vermiş olduğu bir nedenden dolayı bence kötü duruma düştük. Bir 15-20 dakika. Fakat toparlanmasını bildik" diye konuştu.

2 gol atarak takımının galibiyetinde önemli dol oynayan Brezilyalı Junior da sonucun kendisi için mutluluk verici olduğunu vurgulayarak, "Bir iki hafta gol atamamıştım. Bu iki haftaya iki golle başlangıç yapmak beni çok mutlu etti. Bir seri yakalamıştık. Bu seriye devam ettik. Yine galibiyet aldık. Bugün mutlu ayrılan yine biz oluyoruz. Tabi bu galibiyetleri devam ettirmek istiyoruz. Takımımız iyi durumda ve diğer kalan maçlarda da galibiyet için konsantre olmuş bir şekilde devam edeceğiz" dedi.

MKE ANKARAGÜCÜ CEPHESİ

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Taner Öcal, genç bir takım olduklarını ve futbolun doğrularını yaptıklarını belirterek, "Güzel şeyler yapıyoruz. Diğer maçlarda olduğu gibi yine güzel şeyler yaparken bir anda çocukların konsantresi bozuldu. Müthiş bir seyirci var ama bence bu seyircinin daha olumlu daha bir Fair-play içinde olması gerekir. Çünkü takıma zarar veren bir seyirciyi ben futbol adamı olarak istemem. 18 yaş ortalaması ile bu ligde mücadele ediyoruz. Biz bu ligde üvey evlat muamelesi görmek istemiyoruz. Bunu herkes böyle bilsin. Oyuncularımı ve Adana Demirspor'u kutluyorum" ifadelerini kullandı.

MKE Ankaragücü'nden Kaan Kanak, maça takım olarak iyi başladıklarını fakat basit bir hatadan gol yediklerini söyledi. Oyunun geneline bakılırsa başa baş bir mücadele olduğunu ifade eden Kanak, "Hatta zaman zamanda çok iyi oynadık. Bireysel hatalardan gelen gollerle skor oluştu. İki haftadır bu şekilde yeniliyoruz. Şapkamızı önümüze koyup düşünmemiz lazım" diye konuştu.

MKE Ankaragücü'nden Aytaç Öden ise iyi başladıkları maçın sonlara doğru bireysel hataları çok yaptıklarını ifade etti. Öden, çok basit goller yediklerini vurgulayarak, "Takım olarak iyiyiz aslında. Ama bunu maçın geneline yayamıyoruz. Bazen oyundan kopuyoruz. Kopuk kopuk oynamaya başlıyoruz. Daha iyi çalışmamız gerekiyor. Genç bir takımız. Daha çok koşup daha çok mücadele etmemiz gerekiyor. Önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 'Zor Olacağını Biliyorduk' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement