9/9 Pbe Güncellemeleri – Wc Amblemleri ve Ceza Sistemi - Son Dakika
Teknoloji

9/9 Pbe Güncellemeleri – Wc Amblemleri ve Ceza Sistemi

9/9 Pbe Güncellemeleri – Wc Amblemleri ve Ceza Sistemi

League of Legends 9/9 PBE güncellemeleri yayınlandı.

10.09.2015 22:16

9-9-PBE-Güncellemeleri

League of Legends 9/9 PBE güncellemeleri yayınlandı.

Bu yeni güncelleme ile birlikte şampiyon dengelemeleri, ek WC amblemleri, anında geri bildirim sisteminde değişiklikler ve çeşitli yenilikler yapıldı.

9/9 PBE Güncellemeleri

EK WC Amblemleri

Oyun içerisinde görülebilen bir çok yeni Amblem ekleniyor. Şuan için  EDG, Invictus Gaming, KT Rolster, ve paiN gaming e-spor kulüplerinin ambleri eklendi bile. 2015 Dünya Şampiyonasını hak eden bir takımlarım amblemlerinin de oyuna ekleneceği bilgisi de bu güncelleme ile geldi. Resim görüldüğü gibi olacağı açıklanan takım logolarının tamamen nasıl ve ne şekilde görüleceğinin detayları henüz paylaşılmadı. Bundan sonra gelecek olan PBE güncellemesi ile muhtemelen bütün detaylarda bizlerle olacaktır.

2015 Dünya Şampiyonasına katılmış bazı takımlar için ise henüz daha sihirdar ikonları da eklenmiş durumda değil fakat eklenecekler.

Anında Geri Bildirim Sistemi Değişiklikleri

Bildiğiniz üzere bu sistem ile birlikte oyuncuların iyi davranışları ödüllendiriliyor kötü davranışlar ise anında cezalandırılmaya çalışılıyor.

Şimdiye kadar reform kartları oyunculara e-posta yolu ile gönderildi. Artık bu kartlar oyuncuların ne yaptıklarını ve neden ceza aldığını gösteren bir bilgi kartı gibi oyunculara sunulacak. Cezayı tetikleyen sohbet günlüğünü görüntüleyerek ceza ile ilgili bütün bilgiler oradan görülebilecek.

Oyunun Client ekranında yani, giriş yaptıktan sonra tüm profilinize ve oyunlara ulaşabildiğiniz arayüz ekranında sohbet günlüğünde bu kartlar size görüntülenecek. Daha öncesinde e-posta ile bildirim hala devam ediyor olabilir ancak artık ceza almış bir oyuncu cezasını oyuna giriş yaptıktan sonra görebilecek ve bu kart onlara neden ceza aldıklarını ne yapması gerektiğini ve hangi davranışları yapmazsa bir daha ceza almayacaklarını açıklayacak şekilde hem bilgi verici hemde cezanın ne olduğunu anlatacak.

Artık bilerek ve kasıtlı olarak karşı rakibi besleme cezası 2 haftadan başlayacak ve bu devam ederse kalıcı bir şekilde banlanmaya kadar ceza oranı artırılacak. Artık sistem kasıtlı besleme ile solo ölümlerin tüm aritmetiğini ve ölçümlerini yapabiliyor ve bundan sonra kasıtlı beslememiş olan oyuncuları kasıtlı bir şekilde rakibi besleyen oyunculardan ayıracak. Sistem çalışması ise oyun içerisindeki tüm aritmetiği, sohbeti ve oyunun tarihini kontrollü bir şekilde tarayabilecek.

Sadece kötü bir oyun çıkardığınızda endişelenmenize gerek kalmadığını söyleyen yetkililer böyle bir durum ile kasıtlı besleme arasındaki farkı sistemin kesinlikle anladığını ve bu sisteminde iyi bir şekilde çalıştığını vurguladılar. Sistem hala geliştirilmeye devam etmekte ve yaşanmış binlerce bu şekildeki durumlar üzerinden de analiz edilmektedir.

9/9 PBE Güncellemeleri Şampiyon Dengelemeleri için 2. sayfaya bakınız.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji 9/9 Pbe Güncellemeleri – Wc Amblemleri ve Ceza Sistemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement