App Store'da Haftanın Ücretsiz Uygulaması: Sketchbook - Son Dakika
Teknoloji

App Store'da Haftanın Ücretsiz Uygulaması: Sketchbook

App Store\'da Haftanın Ücretsiz Uygulaması: Sketchbook

Apple, her hafta bir haftalığına ücretsiz olarak kullanıcılarına sunduğu bir uygulamada bu hafta SketchBook isimli çizim programını sunuyor.

08.08.2014 15:31

Apple, her hafta bir haftalığına ücretsiz olarak kullanıcılarına sunduğu bir uygulamada bu hafta SketchBook isimli çizim programını sunuyor.

Üniversite'de güzel sanatlar fakültesinde veya mühendislik fakültesinde okuyanların AutoCad programı ile tanıdıkları Autodesk firmasının çizimle ilgilenenler için geliştirdiği uygulaması SketchBook, App Store üzerinden bir haftalığına ücretsiz olarak indirilebilecek.

Oldukça ayrıntılı bir çizim uygulaması olan SketchBook, 60 tane hazır fırça ile birlikte kişiselleştirilebilir fırça özelliği de bulunmakta. Geniş renk paleti ile istediğiniz renklere kolayca ulaşabilecekken, iPad veya iPhone'unuzun Retina ekranı ile çizdikleriniz size daha canlı görünecek. Çalışmalarınızın üzerine kolayca yazı da ekleyebileceğiniz bu uygulama aynı zaman çizdiklerinizi adım adım kaydedip sonrasında bunu bir video olarak izlemenizi de sağlıyor.

Apple'ın kullanıcılarına sunduğu bulut depolama servisi iCloud desteği sayesinde iPad'de çizmeye başladığınız bir çalışmayı iPhone'unuzdan ulaşıp kaldığınız yerden çalışmaya devam edebileceksiniz.Tamamen basit bir kullanıcı arayüzüne sahip olan bu uygulamayı iPhone'unuza indirmek için buraya, iPad'inize indirmek için ise buraya tıklamanız yeterli.

The post App Store'da Haftanın Ücretsiz Uygulaması: SketchBook appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji App Store'da Haftanın Ücretsiz Uygulaması: Sketchbook - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement