Chris Pratt'li Garfield filmi 24 Mayıs'ta vizyonda - Son Dakika
Teknoloji

Chris Pratt'li Garfield filmi 24 Mayıs'ta vizyonda

Chris Pratt\'li Garfield filmi 24 Mayıs\'ta vizyonda

Animasyon ve beyaz perdenin ikonik karakterlerinden biri olan Garfield, Chris Pratt ve Samuel L. Jackson'in başrolde olduğu yeni filmiyle 24 Mayıs'ta sinemalarda olacak. Yeni fragmanı yayınlanan film, Garfield'ın terk edilmiş bir yavru kediyken evcil hayvan olarak rahat bir hayata alışmasını ve babasıyla bir araya gelme hikayesini konu alıyor. Bu buluşma, Garfield ve köpek dostu Odie'yi rahat hayatlarını terk etmeye itecek ve Vic karakteri tarafından planlanan yüksek riskli bir soygunu içerecek. Chris Pratt, oyuncu kadrosuna dahil olduğunda büyük heyecan duyduğunu ve Garfield hikayesinin daha da genişleyeceğini ifade etti.

05.03.2024 00:18  Güncelleme: 00:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Animasyon ve beyaz perdenin ikonik karakterlerinden biri olan Garfield, yeni filmi ile tekrardan sinema dünyasına dönmeye hazırlanıyor. Chris Pratt ve Samuel L. Jackson'in başrolde olacağı film için yeni bir fragman yayınlandı.

Chris Pratt'li Garfield filmi 24 Mayıs'ta vizyonda

"The Garfield Movie" için yeni fragman yayınlandı. İngilizce versiyonu Chris Pratt tarafından seslendirilecek film, Garfield'ın terk edilmiş bir yavru kediyken evcil hayvan olarak rahat bir hayata alışmasını ele alacak. Ancak Samuel L. Jackson tarafından seslendirilen ve uzun süredir kayıp olan babasıyla bir araya gelme hikayesini konu alacak.

Filmin özetine göre bu buluşma, Garfield ve köpek dostu Odie'yi rahat hayatlarını terk etmeye itecek. Garfield'in babası olan Vic karakteri film sırasında "yüksek riskli bir soygun" düzenlemeyi planlıyor.

132132132

Chris Pratt, geçen yıl oyuncu kadrosu açıklandığında ikonik kediyi seslendirmekten büyük heyecan duyduğunu dile getirmişti. Pratt, Instagram'da yaptığı paylaşımda filmin daha da büyük kitlelere ulaşacağını ve Garfield hikayesinin genişleyeceğini ifade etti.

Filmde Pratt ve Jackson'ın yanı sıra; Hannah Waddingham, Ving Rhames, Nicholas Hoult, Cecily Strong, Harvey Guillén, Brett Goldstein ve Bowen Yang rol alıyor.

Öte yandan Pratt'in seslendirme çalışmalarına yabancı olmadığını hatırlatalım. Daha önce The Lego Movie serisi ve Onward gibi önemli animasyonlara da ses vermişti. Mark Dindal tarafından yönetilen Garfield filmi 24 Mayıs 2024'te sinemalarda olacak.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Chris Pratt'li Garfield filmi 24 Mayıs'ta vizyonda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement