Donkey Kong ve Pac-Man'li Pixels'in Fragmanı Yayınlandı - Son Dakika
Teknoloji

Donkey Kong ve Pac-Man'li Pixels'in Fragmanı Yayınlandı

Donkey Kong ve Pac-Man\'li Pixels\'in Fragmanı Yayınlandı

Pac-Man'in yaratıcısı ve daha fazlası da bu filmde.

18.03.2015 11:18
Mahmut Saral - -

Son zamanların en dikkat çekici filmlerinden bir tanesiyle karşı karşıyayız. Başrolde Adam Sandler'ın yer aldığı ve Chris Columbus tarafından yönetilen bilim kurgu - komedi filmi Pixels'in fragmanı yayınlandı. Film, video oyun tarihinde yer etmiş bazı efsane karakterleri gerçek dünyaya getiriyor.


Filmin kısaca konusundan bahsetmemiz gerekirse, NASA, uzaya bir kapsül yollar ve bu kapsülün içinde dünya kültürüyle ilgili, insanlıkla ilgili birçok detay da vardır. Böylelikle NASA, uzaydaki diğer yaşam formlarına bizi tanıtabilecek ve arada barışçıl bir bağ kurabilecektir. Kapsüldeki detaylar arasında efsane oyunlar Donkey Kong ve Pac-Man de vardır ve ne yazık ki NASA'nın barış niyeti yanlış anlaşılır, kısa süre sonra dünyamıza işgal için uzaylılar, yani oyun karakterleri gelir.


Filmde Donkey Kong ve Pac-Man'i tıpkı oyunlarda olduğu gibi piksel piksel göreceğiz. Ancak Pac-Man'in "kötü bir karakter" olarak görünmesi herkesi şaşırtıyor. Hatta Pac-Man'in yaratıcısı Toru Iwatani'yi bile. Iwatani de filmde ufak bir rolde yer alıyor. Pac-Man'in iyi biri olduğunu, kendisinin oğlu olduğunu ve onu ikna için onla konuşacağını söylüyor. Ancak işler pek istediği gibi gitmiyor.


Film, 24 Temmuz 2015'te vizyonda olacak. Eğer video penceresini göremiyorsanız tıklayın.


Bu arada, filmin Patrick Jean tarafından 2010 yılında yayınlanan kısa filmi Pixels'i temel aldığını belirtelim. Bu filmi de buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.


İyi seyirler.




Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Donkey Kong ve Pac-Man'li Pixels'in Fragmanı Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement