Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nden teknoloji bağımlılığına karşı proje tamamlandı - Son Dakika
Teknoloji

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nden teknoloji bağımlılığına karşı proje tamamlandı

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü\'nden teknoloji bağımlılığına karşı proje tamamlandı

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen ÇOGEP kapsamında hazırlanan Teknolojiyi Abartma Geleceğini Karartma isimli proje tamamlandı. Proje kapsamında çocuklara bilinçli teknoloji kullanımı ve bağımlılıktan korunma konularında eğitim verildi.

29.11.2023 11:18  Güncelleme: 11:21

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülen "Teknolojiyi Abartma Geleceğini Karartma" projesinin kapanış etkinliği yapıldı.

"Teknoloji Bağımlılığından Korunma ve Güvenli İnternet Kullanımı" konusunda bilinçli nesiller yetiştirilmesi, gençlerin teknolojiyi doğru ve faydalı amaçlarla kullanmalarının sağlanması ile bağımlı olmalarının engellenerek sportif ve sanatsal etkinliklere yönlendirilmesi amacıyla etkinlik düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu'ndaki programda 350 anaokulu, ortaokul ve lise öğrencisinin katılımıyla "Az Teknoloji Çok Huzur" isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan "Çocuk Gözüyle Polis" isimli resim sergisi akabinde öğrencilere hediye ve ikramlarda bulunuldu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Teknoloji Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nden teknoloji bağımlılığına karşı proje tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement