Exxenspor Çöktü! Maç Öncesi Yayın Sorunu - Son Dakika
Teknoloji

Exxenspor Çöktü! Maç Öncesi Yayın Sorunu

Exxenspor Çöktü! Maç Öncesi Yayın Sorunu

Exxenspor'da bugün saat 22.00'da başlayacak olan Manchester United-Galatasaray maçı canlı olarak yayınlanacaktı. Ancak Exxenspor'da yaşanan ciddi sorunlar nedeniyle kullanıcılar maça erişim sağlayamadı. Maçın ücretsiz olarak TV 8,5'ta yayınlanması ise tepkilere neden oldu. Konuyla ilgili Acun ve Exxen'den henüz bir açıklama gelmedi.

04.10.2023 08:52

Birçok kullanıcıdan "Exxen çöktü mü? Exxenspor'a neden erişilemiyor?" gibi şikayetler geliyor. Peki Exxenspor çöktü mü? Hem de maç öncesi! İşte Exxenspor ve Exxen çöktü mü konusunda detaylar haberimizde…

Exxen Spor'a neden girilmiyor? Exxen çöktü mü?

Tarihlerimiz 3 Ekim 2023. Bugün saat 22.00'da Manchester United- Galatasaray maçı oynanmaya başladı. Ancak maçı canlı olarak verecek olan platform Exxenspor'da ciddi sorunlar var. Maç öncesi uygulamalarına giriş yapan kullanıcıları "Üzgünüz! Sunucu şu anda yanıt vermiyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin." içerikli bir mesaj karşıladı.

Exxenspor Çöktü! Maç Öncesi Yayın Sorunu

Exxen Spor'da bugün saat 22.00'da başlayan "Manchester United-Galatasaray" maçı canlı olarak yayınlanacaktı. Türkiye'de yayın haklarını satın alan Acun Medya, Exxen platformuna ekledikleri Exxen Spor ile canlı yayını gerçekleştirecekti. Ülkemizin üç büyüklerinden olan Galatasaray'ın Manchester karşısındaki mücadelesi büyük bir merakla bekleniyordu.

Maç yayınında yaşanan sıkıntı nedeniyle "Manchester United-Galatasaray" maçı canlı olarak TV 8,5'ta herkes için ücretsiz bir şekilde yayınlanıyor!

Acun Ilıcalı ise geçtiğimiz günlerde "kaçak yayın hırsızlıktır" gibi sözler ile gündeme gelmişti. Fakat bugün Exxen Spor'da yaşanan yayın sorunları kullanıcılarını oldukça sinirlendirdi. Para ödeyerek satın alan kullanıcılar maçın bedava yayınlanmasını haksızlık olarak nitelendirdi. Konuyla ilgili Acun ve Exxen'den bir açıklama gelmedi.

Toyota'dan 180 bin TL'lik dev indirim: İşte sıfır otomobil fırsatları!

Twitter'da ise yankılanan olayda yaşanan sorunları kullanıcılar "rezillik, haksızlık, beceriksizlik" şeklinde tanımladı. Twitter'da gündeme oturan sorunla ilgili kullanıcıların yaptıkları paylaşımlar ise şöyle:

Bu nasıl bi rezillik. #exxen pic.twitter.com/CJ9wFbzJts

— Mert (@MertYksell) October 3, 2023

#exxen Kaçak yayın izleme diyorsunuz sonuç parayla rezil olmak!!! @exxentr pic.twitter.com/bxCFr1ODr9

— Emre Zülbahar (@ezulbahar) October 3, 2023

@acunilicali #exxen bizi bu hale düşürdün ya ???????????? pic.twitter.com/tRLy8y9MPr

— DEMİR (@Rafidemir7) October 3, 2023

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Exxenspor Çöktü! Maç Öncesi Yayın Sorunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement