Samsung'un beklenen phablet cihazının yeni fotoğrafı ve özellikleri tekrardan internet alemine düştü.
Mobil dünyada en çok konuşulan şirketlerin başında Güney Koreli dev Samsung geliyor. Samsung'un bir süredir Galaxy Note 3′ü gündemi meşgul ediyordu. Cihaz hakkında çeşitli sızıntılar olmuştu ve ürünün yeni fotoğrafıyla birlikte özellikleri tekrardan internete sızdı.
Mk.co.kr sitesini kaynak gösteren Sammobile'da yer alanlara göre bir kaynak tarafından aşağıda gözüken fotoğraf yayınlandı. Bununla birlikte özellikler de tekrardan sızmış. Özelliklerden bahsedersek cihaz 5.7 inç ekran ve 3 GB RAM'le gelecek. Samsung'un pazarda 6 inç'lik Mega serisine gelen tepkiden sonra Note 3′te ekranı daha ufak boyutta tuttuğu iddia ediliyor. 3 GB RAM dedikodularda önceden de çıkmıştı. Hatta Samsung'un büyük olasılıkla 3 GB RAM modüllerinin üretimine başladığı tahmin ediliyor.
Note 3, Snapdragon 800 işlemciden gücünü alacak ve LTE-A'yı da destekleyecek. Sızıntı özelliklere göre cihaz Android 4.3 versiyonuna sahip. Ancak diğer özellikler ise sızıntı listesinde yer almıyor. Note 3′ün yüksek ihtimalle S4′le aynı 13 megapiksellik kamerayı kullanacağı öne sürülüyor.
Tüm soruların cevabını ise Samsung Galaxy Note 3 resmi olarak açıklandığında öğreneceğiz. Cihazın IFA'da tanıtılması bekleniyor.
Son Dakika › Teknoloji › Galaxy Note 3'ün Fotoğrafları Yeniden Sızdı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?