Galaxy S6 Edge İçin Yeni Tesis Kuruluyor - Son Dakika
Teknoloji

Galaxy S6 Edge İçin Yeni Tesis Kuruluyor

Galaxy S6 Edge İçin Yeni Tesis Kuruluyor

Samsung, çift tarafı kavisli yeni akıllı telefonu Galaxy S6 Edge'in taleplerini karşılamak adına yeni bir tesis kuruyor.

26.04.2015 20:17
Furkan Yaldız - -

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, MWC 2015'te yeni amiral gemisi ile birlikte çift tarafı kavisli Galaxy S6 Edge'yi de tanıtmıştı. Tüketicilerin beğenisine sunulan Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'nin yoğun ilgi ile karşılaştığı daha önceden biliniyordu. Gelen yeni bilgilere göre Samsung, Galaxy S6 Edge taleplerini karşılamak için yeni bir tesis açmaya karar verdi.


Geçtiğimiz ay Galaxy S6 Edge'in üretim hacmini üç katına çıkarma kararı alan Samsung, açacağı yeni fabrika sayesinde söz konusu akıllı telefonun taleplerine daha hızlı karşılık vermeyi amaçlıyor. Tedarik sorunu yaşamak istemeyen Samsung'un en çok ise çift tarafı kavisli ekran üretiminde sıkıntı yaşadığı belirtiliyor. Bu yüzden yeni üretim tesisin daha çok ekran odaklı olacağı tahmin ediliyor. Elde edilen bilgilere göre açılacak olan yeni tesis, Samsung'a ayda 5 milyon kavisli ekran tedarik edecek. Şu anda ise şirket ayda 2 milyon üniteye sahip olabiliyor.


Öte yandan Samsung'un yeni tesisi Haziran ayında faaliyete geçecek.




Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Galaxy S6 Edge İçin Yeni Tesis Kuruluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement