Google+ Yeni Tasarımıyla Karşınızda! - Son Dakika
Teknoloji

Google+ Yeni Tasarımıyla Karşınızda!

Google+ Yeni Tasarımıyla Karşınızda!

Google'ın sosyal ağır Google+ yeni bir tasarımla karşımıza çıktı.

18.11.2015 19:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

Google'ın ilk olarak 2011 yılında piyasaya çıkardığı Google+, gerçekten umut vadeden bir platformdu. Facebook ve Twitter'a rakip olan Google+ istenilen popülerliği bir türlü yakalayamadı. Son günlerde de kapanması gündemde olan sosyal ağ, bugün yeni tasarımıyla karşımıza çıktı.


Google+ için yeni bir hamle yapan Google, sosyal ağını daha hızlı, duyarlı ve her zamankinden daha sade hale getirdi. Google sadeliğin dışında yeni tasarımda Topluluklar ve Koleksiyonlar özelliklerini ön plana çıkarmaya çalışmış. Bu iki özelliğe ilgi ise Google'ın istediği seviyelerde. Yapılan açıklamaya göre Koleksiyonlar'a günde 1.2 milyon yeni katılım oluyor. Topluluklar'ın ise bundan da hızlı büyüdüğü belirtiliyor.


Öte yandan artık yeni tasarımla gönderi paylaşma, arama yapma, paylaşılan içerikleri takip etme daha da kolay hale getirilmiş.


Bu yeni tasarımın henüz tamamlanmadığını ve kullanıcıların geri dönüşlerine göre şekillendirilebileceğini de belirtelim. Bu yeni tasarım yavaş yavaş kullanıcılara sunulmaya başladı.





Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Google+ Yeni Tasarımıyla Karşınızda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement