Half-Life 3 Oyunu Trollemesi Yapıldı - Son Dakika
Teknoloji

Half-Life 3 Oyunu Trollemesi Yapıldı

Half-Life 3 Oyunu Trollemesi Yapıldı

Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen oyun tanıtım fuarında Half-Life 3 oyunu adına büyük bir trolleme yapıldı.

17.08.2016 22:29

Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen oyun tanıtım fuarında Half-Life 3 oyunu adına büyük bir trolleme yapıldı. Oyunun gerçekmiş gibi tanıtım afişi asıldı.

90'lı yılların oyun camiasında büyük ilgi gören Half-Life efsanesi oyun severler tarafından merakla beklenirken Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen bir etkinlikte Half-Life 3 oyunu adına bir tanıtım afişi tanıtılan diğer oyunların yanında yerini aldı. Gamescom oyun fuarında gerçekleştirilen bu gerçek dışı olayda Valve şirketinin merakla beklenen oyunun yeni versiyonunu yaptığı düşünüldü.

Fuarın giriş kısmında yer alan psoterler fuar içerisinde sergilenecek oyunların ufak tanıtımlarını yapıyor. Sniper 3: Ghost Warrior, Watch Dogs 2 ve Titanfall 2 gibi önemli oyunların yer aldığı afişlerin en son kısmında turuncu bir zemin üzerine basılan Half-Life 3 yazısı dikkat çekiyor. Bu sahte oyun afişi fuara gelen tüm basın konuklarını ve oyun severleri büyük bir heyecana boğdu. Ancak afişin altında yer alan ufak yazıda bu olayın büyük bir dalga konusu olduğunu gösteriyor.

Etkinlik Nasıl Trollendi?

Almanca kelimelerle yazılan "Editörler yeniden oynadı" yazısının fark edilmesinden sonra afiş gerçekliğini yitirdi. Posterin tam olarak üzerinde Half-Life: 3 editör yeniden oynadı yazıyor. Bu yazının yazılma sebebi Half-Life oyunu ilk çıktığı zaman iki alman sitesi olan Giga Games ve Spielettipps editörleri tarafından oynandığı vurgusu yapılmak istenmiş.

Gamescom bu yaptığı çalışma ile oyun severleri hem çok güzel bir şekilde trolledi hem de büyük bir hüsrana uğrattı.

Berkay Eke/

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Half-Life 3 Oyunu Trollemesi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement