Hızlı ve Öfkeli 7'den Bir Rekor Daha - Son Dakika
Teknoloji

Hızlı ve Öfkeli 7'den Bir Rekor Daha

Hızlı ve Öfkeli 7\'den Bir Rekor Daha

Unutmadan, yeni Hızlı ve Öfkeli filmlerinin de yolda olduğunu tekrarlayalım.

14.04.2015 11:48
Mahmut Saral - -

Bir süre önce vizyonda yerini alan ve vizyondaki ilk gününden itibaren büyük bir ilgiyle karşılaşan Hızlı ve Öfkeli 7 (Furious 7), rekorları bir bir kırmaya devam ediyor. Daha önce yaptığımız haberimizde, filmin ilk gece gösteriminde 15.8 milyon dolar hasılat elde ederek rekor kırdığından, ilk haftasonu itibarıyla elde ettiği 384 milyon dolarlık gelirle de tüm zamanların en iyi açılışlarından bir tanesine imza attığından söz etmiştik.


Yeni gelen bilgiler, filmin Çin'de de ilk gün rekoru kırdığını gösteriyor. Film, Çin'de gösterime sokulduğu ilk günde 68.8 milyon dolar hasılat elde ederek bir günde en çok hasılat getiren film oldu.


Boxofficemojo'da yer alan bilgilere göre filmin ilk 10 günlük dünya çapında hasılat rakamı ise 800 milyon doları geride bıraktı.


Daha önce vizyona giren hiçbir Hızlı ve Öfkeli filmi 800 milyon dolar gişe hasılatı elde edememişti. Boxofficemojo'daki verilere göre son filmden önceki en yüksek hasılat, 789 milyon dolarla Fast & Furious 6'ya ait. Bu film, 2013 yılında vizyona girmişti.


Serinin an itibarıyla toplam gişe hasılatı ise, 3 milyar 200 milyon dolar. Furious 7'nin kısa süre içinde 1 milyar dolarlık hasılat barajını geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.


Hızlı ve Öfkeli 8, 9, 10 ve dahası geliyor!


Eva Mendes, Hızlı ve Öfkeli 8 ile dönebilir



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Hızlı ve Öfkeli 7'den Bir Rekor Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement