Ifa 2017'de Tanıtılan Airpods Alternatifleri! - Son Dakika
Teknoloji

Ifa 2017'de Tanıtılan Airpods Alternatifleri!

Ifa 2017\'de Tanıtılan Airpods Alternatifleri!

Apple'ın geçtiğimiz yıl iPhone 7 etkinliğinde tanıttığı AirPods'tan sonra kısa sürede benzer özelliklere sahip ürünler piyasaya çıkmaya başladı.

04.09.2017 18:10

Apple"ın geçtiğimiz yıl iPhone 7 etkinliğinde tanıttığı AirPods"tan sonra kısa sürede benzer özelliklere sahip ürünler piyasaya çıkmaya başladı. Klasik kablosuz kulaklıkların yerine bu ürünler tercih edilmeye başladı.

IFA 2017"de birçok yeni teknoloji ürünü tanıtıldı. Bunlar arasında AirPods benzeri kulaklıklar da vardı. O ürünlerin en dikkat çekenlerini bir araya getirdik.

Beoplay E8

Bang & Olufsen"in yeni kulaklığı Beoplay E8 ile ortama göre ses tonunu yükseltmek ya da düşürmek mümkün. Bunun için kulaklıklardaki dokunmatik yüzeye hafifçe dokunarak basılı tutmak yeterli.

Ifa 2017'de Tanıtılan Airpods Alternatifleri!

Telefonunuzun sesli asistanına ulaşmak için kulaklığa iki kez dokunmanız yeterli. Beoplay E8"in şeffaflık modu sayesinde dış dünya bağlantınızı tamamen keserek müziğe odaklanmanız mümkün. Kulağın içine tam otururan Beoplay E8, AirPods gibi çıkıntı yapmadığı için estetik bir görüntüye sahip.

Beoplay E8, 4 saatlik batarya ömrüne sahip. Kulaklık, taşıma çantası ile birlikte toplamda 12 saat pil ömrü sunuyor. Toza ve suya karşı dayanıklı olan Beoplay E8, 12 Ekim"den itibaren 299 Dolar/ 259 Euro fiyat etiketi ile raflarda yerini alacak.

JBL Free

JBL, renkli ve dayanıklı Bluetooth hoparlörleri ile bilinen bir marka. Şirket kablosuz kulaklık üretimi de yapmakta. Bunun en yeni örneği JBL Free.

Ifa 2017'de Tanıtılan Airpods Alternatifleri!

JBL Free"nin en dikkat çekici özelliği pil ömrünün 24 saate kadar çıkabilmesi. Kulaklık 4 saat pil ömrüne sahip.15 dakikalık şarj ile 1 saat kullanım sağlayan JBL Free"nin şarj kutusu ile birlikte toplam pil ömrü 1 güne çıkıyor.

Suya karşı dayanıklı olan ürün üzerindeki dokunmatik kontroller sayesinde kullanım kolaylığı sağlıyor. Ekim ayında piyasaya çıkacak olan JBL Free, 155 Dolar/ 119 Euro fiyat etiketine sahip olacak.

Sony WF-1000X

Sony"nin en yeni kablosuz kulaklığı olan WF-1000X, gürültü giderme özelliğine sahip. Kulaklık ortam sesini minimum düzeyde tutarak kaliteli bir görüşme ve müzik deneyimi sunuyor.

Ifa 2017'de Tanıtılan Airpods Alternatifleri!

WF-1000X, üç saat pil ömrüne sahip. Kulaklığı şarj kutusu ile 6 saat daha şarj etmek mümkün. Her birinde fiziksel tuş bulunan kulakiçi kulaklıklarda bu tuşlardan birisi ortam seslerini aktif ederken bir diğeri çağrı almanıza olanak sağlıyor.

Sony WF-1000X Eylül ayı içerisinde 299 Dolar/ 230 Euro fiyat etiketi ile satışta olacak.

Philips Bass + True Wireless

Philips Bass + True Wireless, en iyi AirPods alternatiflerinden biri. Kulaklığın en önemli özelliği uzun pil ömrü. 6 saatlik kullanım sunan Philips Bass + True Wireless, bu konuda AirPods"un önünde. Şarj kutusu ile birlikte toplam kullanım süresi 12 saat.

Ifa 2017'de Tanıtılan Airpods Alternatifleri!

Bass + True Wireless"in kulağınızda güvenli bir şekilde durabilmesi için C-fit stabilite kanadı adı verilen bir aparata sahip. Kulaklık dokunmatik panel yerine fiziksel tuşlarla geliyor. Philips Bass + True Wireless, Kasım ayında 155 Dolar/ 120 Euro fiyat etiketi ile satışta olacak.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Ifa 2017'de Tanıtılan Airpods Alternatifleri! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement