İpad Aldı İçinden Hamur Çıktı, Yetmedi Hapse Atıldı - Son Dakika
Teknoloji

İpad Aldı İçinden Hamur Çıktı, Yetmedi Hapse Atıldı

İpad Aldı İçinden Hamur Çıktı, Yetmedi Hapse Atıldı

Geçtiğimiz günlerde İngilter'de bir adamın başına pişmiş tavuğun başına gelmeyecek türde şeyler geldi.

18.11.2013 21:00

Emre Çetinkaya - - Özellikle ülkemizde son dönemde insanların üst seviye teknolojik cihazların içerisine farklı şeyler konularak dolandırıldığına şahit olmuştuk. Benzer demeyelim de buna yakın bir olay da İngiltere'de yaşandı. Bu olayın diğerlerinden farkı ise olayların yanlışlık eseri gerçekleşmiş olması. Yani dolandırıcılıkla alakası yok.

İngiltere'de kızına yeni bir iPad almak için ülkenin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Tesco'ya giden baba Colin Marsh, parasını ödeyerek iPad'ini aldı ve evinin yolunu tuttu. Ancak bu iPad'in içinden cihaz yerine hamur parçaları çıktı. Bunun üzerine yetkililere durumu bildiren Marsh için trajikomik olay sonra başladı.

Mağazaya dönüp olayları anlatan Marsh, yetkililerden para iadesi beklerken yetkililer Marsch'ı hareketlerinden şüphelendikleri için polise ihbar ettiler. Marsh 3 gün boyunca nezarette tutuldu.

Polisler de alındı görünen iPad'in Colin Marsh adına kaydedildiği için bir dolandırıcılık olayı ile karşı karşıya kaldıklarını zannettiler. Ancak durumun böyle olmadığı ilerleyen zamanlarda ortaya çıktı. Marsh'ın üzerine kayıtlı olduğu belirtilen kayıp kayıp iPad, Whitstable'ın tam 200 mil uzağında Galler'de ortaya çıktı.

Öte yandan bu olanların ardından The Telegraph'a konuşan mağdur Marsh, polise ödediği kefalet parasını ve iPad'in parasının geri ödendiğini ancak mağazanın olanlardan sonra bir özür bile dilemediğini belirtti.

Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İpad Aldı İçinden Hamur Çıktı, Yetmedi Hapse Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement