İphone 6, 5.7 İnç Ekranlı Olacaktı - Son Dakika
Teknoloji

İphone 6, 5.7 İnç Ekranlı Olacaktı

İphone 6, 5.7 İnç Ekranlı Olacaktı

Apple'ın başkan yardımcısı Jony Ive, halihazırda piyasada olan iPhone 6 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

20.02.2015 00:47
Emre Çetinkaya - -

Apple denince aklımıza ilk olarak Steve Jobs, Steve Wozniak ve Tim Cook geliyor. Fakat Apple'ın geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan asıl ürünleri iPod, iPad, iPhone ve iMac'in arkasındaki asıl isim İngiliz tasarımcı Jonathan Ive. Apple'ın bugünlere gelmesinde büyük bir payı bulunan John Ive geçtiğimiz günlerde The New Yorker dergisine röportaj verdi.


Apple'ın merakla beklenen akıllı saati Apple Watch ve yeni amiral gemisi iPhone 6 hakkında konuşan John Ive, akıllı saat tasarlamanın oldukça zahmetli ve birçok engele sahip bir süreç olduğunu söyledi. Ayrıca ilk başlarda cihaza çok daha fazla sensör koymayı düşündüklerini söyleyen Ive, bazı zorluklar yaşadıkları için bundan vazgeçmişler.


Bunların yanında yeni amiral gemileri iPhone 6'nın prototiplerinin birkaç yıl önce hazırlandığını söyleyen Ive, ilk başlarda iPhone 6'nın 5.7 inç ekranlı olarak tasarlandığını da sözlerine ekledi. Sonrasında ise bunun çok büyük olacağını fark ettiklerini söyleyen Ive, son olarak 5.5 inçlik iPhone 6 Plus modelinde karar kıldıklarını söyledi.




Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İphone 6, 5.7 İnç Ekranlı Olacaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement