İphone Kullanıcıları Artık Starbucks'ta Kahvelerini Apple Pay ile Alabilecek ! - Son Dakika
Teknoloji

İphone Kullanıcıları Artık Starbucks'ta Kahvelerini Apple Pay ile Alabilecek !

İphone Kullanıcıları Artık Starbucks\'ta Kahvelerini Apple Pay ile Alabilecek !

Apple Pay, Eylül 9'da Apple'ın İphone 6 lansmanında tanıtılmıştı.

18.02.2015 20:38

Apple Pay, Eylül 9'da Apple'ın İphone 6 lansmanında tanıtılmıştı. ve hala şuanda Amerika, İngiltere, Almanya gibi ülkelerde kullanılıyor ve gitgide yayılmakta . İlk 24 saat içinde yaklaşık 1 Milyon alışveriş gerçekleşti Apple Pay ile Amerika'da . Peki bizimle ne ilişkisi var diye sorabilirsiniz ? Apple Pay, Türkiye'ye büyük ihtimal Haziran ayında geliyor .

Starbucks ülkemizin en önemli kahvecilerinden biri . Starbucks Carddaki bakiye ile artık Amerika ve diğer Apple Pay kullanan ülkelerde Apple Pay yardımı ile satın alabilecek. Bu şu anlık bizim ülkemizde yok fakat Apple Pay geldikten sonra büyük ihtimal Starbuckslarda da devreye girecek bu işbirliği ile daha kolay satın alabileceğiz.

Bu Apple Pay uygulamasını kullanabilecek cihazlar ise ; İpad Air 2, İpad Mini 3, İphone 6 & 6 Plus, Apple Watch ( Nisan'da satışa sunulacak)

Apple Pay, ülkemizde ne kadar benimsenecek bunları merakla bekliyoruz. Fakat Türkiye'de çok miktarda İphone kullanıcısı var ve bu teknolojiden elbet yararlanmak isteyecek. Bunları ülkemizde çıktıktan sonra göreceğiz .

Apple Pay'i nasıl buluyorsunuz ve kullanmayı düşünüyor musunuz ?

Kaynak: TeknoApsis.com

Son Dakika Teknoloji İphone Kullanıcıları Artık Starbucks'ta Kahvelerini Apple Pay ile Alabilecek ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement