Kevin Feige'den Netflix'teki Marvel Karakterlerinin Geleceği Hakkında Önemli Açıklamalar - Son Dakika
Teknoloji

Kevin Feige'den Netflix'teki Marvel Karakterlerinin Geleceği Hakkında Önemli Açıklamalar

Kevin Feige\'den Netflix\'teki Marvel Karakterlerinin Geleceği Hakkında Önemli Açıklamalar

Marvel Sinematik Evreni'nden sorumlu olan Kevin Feige, Netflix dizilerinde gördüğümüz Marvel kahramanlarının geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

01.07.2019 10:07

Marvel, söz konusu sinematik evren olduğunda DC'den fersah fersah ileride yer alıyor. Dizi evrenlerinde ise durum daha ciddi bir rekabete dönüşüyor. WB'nin kendi kanalı olan CW başta olmak üzere çeşitli platformlara yayılmış pek çok DC dizisi var.

Marvel, bu noktadaki açığını Netflix ekranlarında yayınlanan kendi dizi evreni ile kapatmıştı. Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, the Iron Fist, the Punisher ve The Defenders serileri, daha sonra idari anlamda yaşanan anlaşmazlıklar sebebiyle iptal edilmişti.

 <a class='keyword-sd' href='/kevin-feige/' title='Kevin Feige'>Kevin Feige</a>'den Netflix'teki Marvel Karakterlerinin Geleceği Hakkında Önemli Açıklamalar

Spider-Man: Far From Home filminin basın turu sırasında Marvel Stüdyolarının patronu Kevin Feige'ye bu karakterlerin Marvel filmlerinde görülmelerinin olası olup olmadığı soruldu. Feige her zamanki gibi cevap verir gibi yapıp vermediği karışık cümlelerini peş peşe sıraladı.

Bu soruya cevap vermenin bile spoiler olacağını belirten Feige, yine de bu serilerde pek çok harika karakter olduğunu ve yapılan açıklama nedeniyle karakterleri istese de kullanamayacağını söyledi. Kevin Feige, Netflix'ten ayrılan karakterlerin ne zaman MCU'ya dahil olabileceğini bilmediğini belirtti.

Kevin Feige'den Netflix'teki Marvel Karakterlerinin Geleceği Hakkında Önemli Açıklamalar

Daha önce de The Punisher ve Daredevil serilerinde gördüğümüz aktör Royce Johnson, 18 ay ila 2 yıl arası bir bekleme sürecine hazır olmamız gerektiğini söylemişti. Marvel patronu Jeph Loeb'den aldıkları mesajda "devam edecek" yazdığını belirten oyuncu, aynı ekiple devam edip etmeyeceklerini ise bilmediğini söyledi.

Siz olsanız hangi Netflix kahramanını MCU'ya dahil ederdiniz?

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Kevin Feige'den Netflix'teki Marvel Karakterlerinin Geleceği Hakkında Önemli Açıklamalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement