Lg G2 Compact Geliyor! - Son Dakika
Teknoloji

Lg G2 Compact Geliyor!

Lg G2 Compact Geliyor!

LG'nin başvurduğu yeni bir patent, şirketin G2 Compact üzerinde çalıştığına işaret ediyor.

18.03.2014 09:33
Burçin Aygün - -

LG kısa bir süre önce G2'nin ergonomik boyutlara sahip versiyonu G2 Mini'yi duyurmuştu. Görünen o ki karşımıza çıkacak olan tek G2 varyasyonu bu değil! Ortaya çıkan detaylara göre LG, G2 Compact adında bir cihaz üzerinde çalışıyor ve Compact adının patentini almak için uğraşıyor. Telefonun Sony'nin Xperia Z1 Compact adlı ürününden esinlendiğini söyleyebiliriz. Patent başvurusunda görünen Mobil Phone ve Software for Mobile Phone ibarelerinin de cihazın bir akıllı telefon olduğu konusundaki kuşkaları sildiğini belirtelim.


Tüm bu önemli bilgilere rağmen LG'nin aslında yeni bir telefon üretmek niyetinde olmayabileceği ve sadece Compact isminin tescilini almak niyetinde olduğunu da söylemek mümkün. Şayet şirket gerçekten bir G2 Compact üretecekse akıllı telefonun ekranı, G2'nin 5.2 inç ve G2 mini'nin 4.7 inç'lik ekranlarının ortasında bir yerde olacaktır. Kısacası 5 inç'lik 720p bir ekrana sahip telefona merhaba dememiz olası. Bir kez daha hatırlatmakta fayda var, bunların hepsi şimdilik sadece tahminden ibaret!



Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Lg G2 Compact Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • günay: G2 cok begenilen bir telelfon oldu şimdi G2 nin yeni ve gelişimiş versiyonlarını ortaya cıakrmak çok güzel bir fikir daha iyisini isteyenler için. 0 0 Yanıtla

Advertisement