Mark Zuckerberg'in Kız Kardeşi Google İçin Çalışacak - Son Dakika
Teknoloji

Mark Zuckerberg'in Kız Kardeşi Google İçin Çalışacak

Mark Zuckerberg\'in Kız Kardeşi Google İçin Çalışacak

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya yönetim platformu Wildfire'ı satın alan Google, bu satın alma ile Mark Zuckerberg'in kız kardeşi Arielle'yi de bünyesine...

01.08.2012 03:00

Emre Çetinkaya - - Geçtiğimiz gün Google'ın yaklaşık 250 milyon dolar ödeyerek satın aldığı sosyal medya yönetim platformu Wildfire, içerik ve reklam kampanyaları ile Google'a destek verecek. Bu satın alma ilk bakışta Google için herhangi bir satın alma olarak görülse de aslında öyle değil. Çünkü Google'ın satın aldığı Wildfire'da ast ürün yöneticisi pozisyonunda yer alan kişi, Google'ın en büyük rakiplerinden Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in kardeşi Arielle Zuckerberg.

Arielle Zuckerberg'in Facebook'un en büyük rakiplerinden Google çatısı altında çalışacak olması gerçekten ilginç bir durum. Çünkü Arielle Google çatısı altında çalışan tek Zuckerberg değil. Mark Zuckerberg'in 1987 doğumlu bir diğer kız kardeşi Donna da şu anda Google için çalışıyor. Bu durumu komik bulan Mark Zuckerberg'in Silikon Vadisi adlı TV programının yapımcısı bir diğer kız kardeşi Randi Zuckerberg Twitter hesabından bu konu ile ilgili esprili bir tweet attı.

Wildfire'a tebriklerini ileten Randi, Şu an itibariyle resmi olarak Google çatısı altında çalışan Zuckerberg ailesi üyesinin Facebook'da çalışanlardan daha fazla olduğunu söyledi.

Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Mark Zuckerberg'in Kız Kardeşi Google İçin Çalışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement