Microsoft'a Yeni Ceo Gelirken Bill Gates Gidebilir - Son Dakika
Teknoloji

Microsoft'a Yeni Ceo Gelirken Bill Gates Gidebilir

Microsoft\'a Yeni Ceo Gelirken Bill Gates Gidebilir

Steve Ballmer'ın istifasının ardından yoğun bir arayış süreci başlamıştı.

31.01.2014 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahmut Saral - - Ünlü teknoloji firması Microsoft'un aylardır yeni bir CEO arayışı içinde olduğu biliniyor. Nokia'nın önemli ismi Stephen Elop'tan Microsoft'un Bulut ve Kurumsal Grup Başkanı Satya Nadella'ya, Ebay CEO'su John Donahoe ve Ford Motors'un CEO'su Alan Mulally'ye kadar birçok ismin yeni CEO adayları arasında olduğu bildirilmişti. Microsoft ise, yeni CEO'yu belirlemek için aceleci davranmayacağını, 2014'ün başlarında yeni CEO'nun belirlenebileceğini bildirmişti.

Bloomberg kaynaklı yeni haberlere bakılırsa, Microsoft'un yeni CEO'su büyük ihtimalle Microsoft'un Bulut ve Kurumsal Grup Başkanı Satya Nadella olacak. 47 yaşındaki Nadella, 1992 yılından beri Microsoft'ta çeşitli görevler aldı ve eğer söylenenler doğru çıkarsa, Microsoft tarihinde Bill Gates ve Steve Ballmer'ın ardından 3. CEO olacak.

Bu arada, bir bilgi de Bill Gates için. Microsoft Yönetim Kurulu, yeni CEO'yu belirlerken öte yandan Bill Gates'in yerine yeni bir Başkan da seçebilir. Bloomberg'den Emily Chang, bu pozisyon için akıllarda olan ismin de John Thompson olduğu Twitter'dan duyurdu. Önümüzdeki günlerde resmi açıklamaların gelebileceği söyleniyor.

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Microsoft'a Yeni Ceo Gelirken Bill Gates Gidebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement