Millenicom, Kobilerin İhtiyaçlarına Özel Çözümler Sunuyor - Son Dakika
Teknoloji

Millenicom, Kobilerin İhtiyaçlarına Özel Çözümler Sunuyor

Millenicom, Kobilerin İhtiyaçlarına Özel Çözümler Sunuyor

Sunduğu Kurumsal İletişim Çözümleriyle alternatif telekom operatörlerinin öncüsü Millenicom, kobilerin ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmetleriyle dikkat çekiyor.

20.05.2013 17:44

Türkiye telekomünikasyon sektöründe hizmet kalitesini sürekli geliştirerek müşterilerine daha iyi bir hizmet sunmayı amaçlayan Millenicom, kobilere sabit telefon, genişbant ve ofis iletişim hizmetlerini en yüksek kaliteyle sunuyor. Türkiye’nin geneline sunduğu kaliteli hizmetiyle, teknolojinin son imkanlarını kullanarak işlerini daha verimli ve süratli bir hale getirmek isteyen kobilere en iyi müşteri deneyimini yaşatıyor. 70 binden fazla aboneye Sabit Telefon Hizmeti veren en geniş ve en yaygın şebekeye sahip alternatif telekom operatörü Millenicom, şehiriçi, şehirlerarası, uluslararası ve GSM aramalarınızı iş yerinizdeki telefonlardan yüksek kalite ve uygun fiyatlarla yapabilmenizi sağlıyor. Millenicom, sabit telefon hizmetlerinde yurtiçi ve yurtdışında yayılmış 50’ye yakın POP (Bulunma noktasına) sahip. Yaklaşık bir senedir aboneler tarafından yoğun rağbet gören Toptan Hat Kiralama Hizmeti ile aboneler, numaralarını değiştirmeden Millenicom abonesi olma ayrıcalığını yaşayabiliyor. Tüm operatörlerden hiçbir ilave işlem ve başvuru gerekmeden Millenicom’a geçiş yapma fırsatını veren bu hizmet ile müşteriler sabit telekom ihtiyaçlarını tek fatura ile karşılayabiliyorlar.

Millenicom Kurumsal İletişim Çözümleri markasıyla yüksek miktarda telefon görüşmesi yapan şirketlere de Onnet Telefon Hizmetini sunarak başvuru ücreti almadan ve sabit ücret ödemeden görüşmelerini daha ekonomik ve kaliteli yapmalarına imkan sağlıyor. Şehiriçi, şehirlerarası, uluslararası ve GSM hattı farketmeksizin daha indirimli konuşmak isteyen şirketler Millenicom’un sunduğu Numara Tahsis ve Taşıma Hizmeti ile sabit ücret ödemeden çok daha fazla tasarruf sağlıyor. Şirketler, sabit telefon numaralarını değiştirmeden Millenicom’a taşıyarak veya Millenicom’dan yeni numaralar tahsis ederek çok daha uygun fiyatlarla sadece görüştüğü kadar ödeyebiliyorlar. Millenicom Kurumsal Genişbant Hizmetleri sayesinde TDM altyapısı üzerinden Kiralık Hat (Leased Line), XDSL altyapısı üzerinden G.SHDSL ve Fiber Optik alt yapısı üzerinden Metro Ethernet gibi data bağlantı yöntemlerini kullanarak şirketlere yüksek hızda veri transferi yapmalarını sağlıyor. Kobilerin iletişim altyapısını anahtar teslim çözümlerle destekleyen Millenicom, en yeni teknolojik alt yapıları kullanarak kaliteden ödün vermiyor. Bilkent Üniversitesi ve Pamukkale Seyahat Millenicom Sabit Telefon Hizmetini tercih ediyor.

Millenicom Türkiye’nin Sabit Telefon Hizmeti’nden yararlanan Bilkent Üniversitesi ve Pamukkale Seyahat yaptıkları uluslararası, şehirlerarası ve cep telefonu aramalarında yüzde 50’a varan oranda tasarruf sağlıyor.

Millenicom, Sabit Telefon Hizmeti herhangi bir ön ödeme ya da ek cihaz gerektirmediği için farklı sektörlerden 70 binden fazla kurum tarafından tercih ediliyor. Millenicom sabit telefon hizmeti sayesinde firmalar iletişim masraflarını en aza indirirken, Millenicom’un güçlü altyapısıyla kaliteli görüşme yapabiliyor.

Millenicom’u tercih eden kurumlar “Aramızda Tarifesi” ile kendi aralarında çok daha indirimli fiyatlarla görüşebiliyorlar. Millenicom Kurumsal İletişim Çözümleri Satış ve Pazarlama Direktörü Orkan Aytulun, sundukları Sabit Telefon Hizmetleri’nden ülke genelinde her sektörden ve her büyüklükten 70 bini aşkın firmanın yararlandığına dikkat çekiyor: “Ülkemizdeki her sektörden firmaya hizmet veriyoruz. Millenicom Sabit Telefon Hizmetleri aracılığıyla ülkemizin önde gelen üniversitesi Bilkent’e ve en beğenilen seyahat firmalarından Pamukkale Seyahat’a esnek, ölçeklenebilir ve fiber altyapı ile sunarak verimliliklerine katkı yapmaktan mutluluk duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

Millenicom Sabit Telefon Hizmetleri’ne abone olmak için www.milleni.com.tr internet sitesindeki abonelik başvuru formunu doldurmak ya da 0850 333 0 444 numaralı telefonu aramak yeterli oluyor.

Kaynak: Star

Son Dakika Teknoloji Millenicom, Kobilerin İhtiyaçlarına Özel Çözümler Sunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement