Konami, PES 2019 için Data Pack 4.0 güncellemesinin Playstation 4, Xbox One ve bilgisayarlarda indirilebilir olduğunu açıkladı. Data Pack 4.0'ın içeriğinde Celtic FC'nin Celtic Park stadyumu ve Glasgow Rangers'ın Ibrox stadyumu bulunuyor. Pakette stadyum güncellemelerinin yanı sıra oyuncu güncellemeleri de bulunuyor.
Ekipmanlar kısmında Nike, Adidas, Puma, Joma ve Umbro'nun yeni ekipmanları da eklenmiş durumda. Ayrıca myClup modu için Japon futbol yıldızı Hidetoshi Nakata, Güney Koreli yıldız Park Ji-Sung ve İtalyan efsane Totti de duyuruldu.
Oyunun Lite adıyla duyurulan sürümünü konsol ve bilgisayarlar için ücretsiz indirebilirsiniz. Mobil oyuncular için ise oyunun Android ve iOS versiyonları da mağazalarda bulunuyor.
Son Dakika › Teknoloji › Pes 2019'a Yeni Transfer Verileriyle Birlikte Devasa Bir Güncelleme Geldi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?