+18'lik Web Sitesi Vine'ı Satın Almak İçin Teklif Yaptı - Son Dakika
Teknoloji

+18'lik Web Sitesi Vine'ı Satın Almak İçin Teklif Yaptı

Popüler bir cinsel içerik sitesi, Twitter'ın ücretsiz video uygulaması Vine'ı kapatma kararının ardından resmen platforma talip olduğunu açıkladı.

29.10.2016 00:05  Güncelleme: 10:58

2013'te kullanıma sunulan Twitter'ın ücretsiz video uygulaması Vine'ın kapanma kararının yankıları devam ediyor. Twitter tarafından geçtiğimiz gün açıklanan kararın ardından yetişkinlere yönelik bir web sitesinden ilginç bir öneri geldi. Şirketin başkan yardımcısı Corey Price'ın, Twitter CEO'su Jack Dorsey'e gönderdiği bir mektupta mikro video platformunu devam ettirmek istedikleri ifade etti.

TWITTER'IN ÇÖKÜŞÜNE ÇARE SUNULDU

Price, söz konusu mektupta "Twitter'ın Vine'dan vazgeçmesi ve ciddi boyutlarda işten çıkarmalara gitmesinin ardından, sizin ve hissedarlarınızın Vine'ın satışından elde edebileceğiniz bir nakit gelirinden yararlanabileceğinizi fark ettik." ifadelerine yer verdi.

Vine ile +18 web sitesinin pek çok ortak özelliği olduğuna dikkat çeken Price, "Web sitemiz günde 60 milyon kişi tarafından ziyaret ediliyor. Vine platformu ile pek çok ortak yanı var." diyerek kendini ifade etti.

'ESKİ ŞAŞAALI GÜNLERİNE DÖNDÜREBİLİRİZ'

Firma ayrıca Vine üzerinde bir restorasyon yaparak onu eski şaşaalı günlerine döndürebileceklerini, zira altı saniyelik cinsel içerikli videoların birçok insanın keyif alması için yeter de artar bir süre olduğunu iddia etti.

HENÜZ CEVAP VERİLMEDİ

Twitter'ın gerçekten de bu ilginç teklifi ciddiye alıp Vine platformunu tamamen kaldırmak yerine bir cinsel içerikli video sitesine verip vermeyeceği merakla bekleniyor.

+18\'lik Web Sitesi Vine\'ı Satın Almak İçin Teklif Yaptı
Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji +18'lik Web Sitesi Vine'ı Satın Almak İçin Teklif Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement