Samsung Apps Mobil Hayata Renk Katıyor - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Apps Mobil Hayata Renk Katıyor

Samsung Apps Mobil Hayata Renk Katıyor

Samsung'un Uygulama Mağazası Samsung Apps'in İçeriği Her Geçen Gün Büyüyor.

23.08.2010 14:08

Kurulduğundan beri Avrupa ve Asya'nın önde gelen pazarlarındaki uygulamalarının sayısını üç katına çıkararak hızlı bir büyüme gösteren Samsung Apps, global içeriklerin yanı sıra Türkiye'ye özgü gelişmiş yerel uygulamaları ile kullanıcılara sınırsız eğlence vaad ediyor. Samsung Apps'in dönemsel kampanyaları ile çeşitli fırsatlardan yararlanmak da mümkün.

Samsung Apps'teki oyunlardan Need For Speed ile birbirinden güzel arabaları, muhteşem parkurlarda sürmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Chicago, Londra, Tokyo ve dünya turu kapsamındaki çeşitli şehirlerde, modifiye araçlarla yarışmanın tadına varıp, dünyanın en iyi 3 profesyonel sürücüsüne meydan okuyabilirsiniz. ya da ARDefender ile masa üstünüzde hayali bir kuleyi savunurken hayal gücünüzün sınırlarını keşfedebilirsiniz.

3D oyunları tercih edenlerdenseniz; 3D-space-shooter oyunu ExZeus ile labirent gibi sokaklarda her yöne hareket edebilen robotunuzla kendi savaş stratejinizi geliştirip, düşmanlarınızla savaşabilirsiniz.

Samsung'un Apps'in sıklıkla güncellenen yerel uygulamaları ile eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralamanın yanında, hayatınızı kolaylaştıracak günlük uygulamalardan da faydalanmak mümkün.

Kemal Sunal, Dünyayı Kurtaran Adam gibi ilk çıktığı günden beri en popüler içerikler arasında yer alan uygulamalar ile keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Samsung Apps'in Cumhuriyet, Milliyet, Hürriyet, NTVMsnbc, Fanatik, Uçan Kuş gibi ücretsiz haber uygulamaları ile gündemi takip edebilir; Garanti Bankası, Uçak Bileti gibi uygulamalar ile de günlük işlemlerinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Kaynak: CnetTurkiye.com

Son Dakika Teknoloji Samsung Apps Mobil Hayata Renk Katıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement