Seagate'ten Hem Ssd Hem Hdd! - Son Dakika
Teknoloji

Seagate'ten Hem Ssd Hem Hdd!

Seagate\'ten Hem Ssd Hem Hdd!

Performansı SSD'ye, fiyatı ise normal sabit diske yakın olan Seagate'in "melez" diskiyle tanışın!

04.12.2011 02:00

Dizüstü bilgisayarınızdaki yavaşlığı gidermek için en iyi yöntem mekanik disk yerine bir SSD'ye sahip olmak gibi görünse de bu çözüm yolu kapasite sorununu ortaya çıkıyor. Bu problemi çözebilmek adına Seagate, performans olarak SSD'ye, fiyat olarak mekanik sabit diske rakip olan melez diski Momentus XT'yi ikinci nesil olarak 750GB kapasite ile piyasaya sunuyor.

Yüksek kapasite, hız ve fiyat üçgeninden en uygun şekilde yararlanılabilecek Seagate Momentus XT, Seagate'in Adaptive Memory* ve FAST Factor** teknolojileriyle güçlendirilmiş olarak geliyor. Dizüstü bilgisayar kullanıcılarının içeriklerine yüksek performans ile hızlı ulaşma isteklerine uygun olarak üretilen Momentus XT için konuşan Seagate Dünya Pazarlama Başkan Yardımcısı Scott Horn "Kullanıcılarımızın ihtiyaçlarına cevap verebilmekten büyük heyecan duyuyoruz. SSD hızını daha fazla depolama kapasitesi ile daha uygun fiyattan sunuyor olmamız Momentus XT'yi depolamada yeni bir tercih seçeneği olarak sunacaktır." diyerek ikinci nesil depolama ürünlerine talebin giderek artacağına işaret etti.

IDC Başkan Yardımcısı John Rydning de Momentus XT'yi "Notebook PC kullanıcılarının cihazlarının performanslarını arttırmak için en ekonomik seçenek" olarak nitelendirdi.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Seagate'ten Hem Ssd Hem Hdd! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement