Twitch yayınımızda VALORANT oynuyoruz! - Son Dakika
Teknoloji

Twitch yayınımızda VALORANT oynuyoruz!

Twitch yayınımızda VALORANT oynuyoruz!

ShiftDelete.Net editörü Beyza Nur Baysan, bugün akşam saat 19: 00'da Twitch yayınında sizlerle. Yayınımızda ayrıca VALORANT oynayacağız.

08.03.2023 23:25

ShiftDelete.Net editörü Beyza Nur Baysan, bugün akşam saat 19: 00'da Twitch yayınında sizlerle. Yayın boyunca sizlerle sohbet edecek, teknoloji ve oyun dünyasına dair sorularınızı yanıtlayacak ve de VALORANT oynayacağız.

Bu akşam Twitch yayınında VALORANT oynuyoruz!

Her hafta düzenli olarak YouTube ve Twitch üzerinde canlı yayınlar gerçekleştiriyoruz. Bu hafta da Twitch canlı yayınında SDN editörü Beyza Nur Baysan sizlerle birlikte VALORANT oynayacak.

ShiftDelete.Net Twitch kanalına ulaşmak için buraya tıklayın

Twitch yayınımızda VALORANT oynuyoruz!

Buna ek olarak, ShiftDelete.Net YouTube kanalının 'Katıl' butonunu aktif hale getirdi. Abone olarak yalnızca Katıl üyeleriyle paylaştığımız ofis içi eğlenceli videolarımıza ulaşabilir ve özel canlı yayınlarımızda direkt olarak soru sorma şansı bulabilirsiniz.

Ayrıca, artan dolar kuru ve ülkemizdeki vergiler, insanların yeni teknolojilere ulaşmasını her geçen gün daha zor hale getiriyor. Bu nedenle her ay ihtiyaç sahibi bir öğrenciye bilgisayar alma hedefimize kanalımıza katılarak sizler de katkıda bulunabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Twitch yayınımızda VALORANT oynuyoruz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement