Sony, efsanevi oyunların müziklerini Spotify'da yayınladı - Son Dakika
Teknoloji

Sony, efsanevi oyunların müziklerini Spotify'da yayınladı

Sony, efsanevi oyunların müziklerini Spotify\'da yayınladı

Sony Interactive Entertainment (SIE), Shadow of Colossus, Gravity Rush, Wild Arms ve PoPoLoCrois gibi birçok efsanevi oyunun müziklerini Spotify'da yayınladı. Bu müzikler, Bloodborne ve The Last Guardian gibi SIE Sound Team'in diskografisine katılacak. Oyun severler, Spotify kullanıcıları olarak bu müziklere erişebilecekler.

23.10.2023 22:59

Oyun severler buraya! Sony oyun severlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bunun için dev müzik platformu Spotify ile anlaştı. Artık en sevilen oyunların ikonik anları kulaklığınızın hemen ucunda bulunacak. Sony Interactive Entertainment (SIE), birkaç klasik oyunun müziklerini müzik akışı platformu Spotify'da yayınladı. İşte detaylar…

Sony, birçok efsanevi oyunun müziklerini Spotify'da yayınladı!

Shadow of Colossus, Gravity Rush , Wild Arms ve PoPoLoCrois gibi oyunların müzikleri artık Spotify'da mevcut. Ayrıca bu oyunların müzikleri, Bloodborne ve The Last Guardian gibi SIE Sound Team'in yayınlanabilir diskografisine katılacak.

Sony, efsanevi oyunların müziklerini Spotify'da yayınladı

Oyuncu Spotify kullanıcıları çok şanslı. Çünkü oyun müzikleri henüz başka herhangi bir platformda yayın hizmetine girmeyecek. Yalnızca Spotify'da yayın hayatına başlayacak. Apple Music veya YouTube Music gibi kanalları kullanan kullanıcılar bu yayınlara erişemeyecek.

Bu olmadı Sony: PlayStation 5 Slim alanlar ekstra para ödemek zorunda kalacak!

Spotify, Destiny 2, Final Fantasy 14, Elden Ring, Red Dead Redemption 2 ve Last of US Part 1 gibi sevilen oyunların oyun müziklerini koleksiyonunda bulunuyordu. Çeşitli türlerdeki bu müzikler, dünyanın her yerindeki hayranların kalplerini ve zihinlerine güzel bir anı bırakacak. Ayrıca oyunculara en sevdikleri oyunlardan unutulmaz anları yeniden yaşamalarına imkan tanıyacak.

Shadows of the Colossus, oyun tarihine ismini 91 puanla yazdırdı. İlk olarak 2005 yılında piyasaya çıktı. Oyunun kendine özgü sanat tarzı, melankolik havası ve dramatik aksiyon sahneleri onu diğerlerinden farklı kıldı. Böylece Shadow of the Colossus video oyun tarihinde tartışmasız bir yer edindi. Artık Bu sevilen oyun yeniden Spotify'da yeniden yaşama şansı bulacak. Aslında Oyun 2018 yılında PS4 için yenilendi. Ayrıca geriye dönük uyumluluk sayesinde PS5 'te de oynanabiliyor.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Sony, efsanevi oyunların müziklerini Spotify'da yayınladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement