Sony Vaio Svf1532qstb Notebook - Son Dakika
Teknoloji

Sony Vaio Svf1532qstb Notebook

Sony Vaio Svf1532qstb Notebook

Sony Vaio Svf1532qstb Notebook Özellikleri.

03.04.2014 06:03

Sony SVF1532QSTB Notebook Genel Özellikleri

Sony Notebook İle Herzaman Biradım Önde Olacaksınız.
İnce, hafif alüminyum ve magnezyum veya karbon fiber tasarımı sayesinde bu olağanüstü dayanıklı, ancak hafif sony notebook harekete hazır. 33,7 cm (13,3 inç) ve 39,5 cm (15,5 inç) olmak üzere iki farklı ekran boyutu seçeneğine sahip olan S Serisi, arkadan aydınlatmalı klavye, ultra hızlı Intel® Core™ i7, i5 veya i3 işlemciler ve SSD sürücülerle günlük dijital ihtiyaçlarınızı hiç olmadığı kadar rahat karşılayacak şekilde tasarlanmıştır.

Ödünsüz bir Sony Notebook

Güçlü, hızlı ve kolayca taşınacak hafiflikte bir dizüstü bilgisayarla her anı maksimumda yaşayın. Giriş yuvalı optik sürücü VAIO'yu ince tutarken eğlenceye erişmeyi kolaylaştırır; kolayca film izleyebilir ve ortam paylaşabilirsiniz.

Sony Notebook'ta Mükemmel Grafikler Sizi Bekliyor

Dinamik hibrit grafikler yüksek grafik performansı ile uzun pil ömrü arasında akıllı seçimler yapar. Daha fazla pil ömrüne ihtiyacınız varsa, genişletilmiş İnce Pil4 ile bilgisayarınızı 14 saate kadar kullanabilirsiniz. Yüksek hızlı 3G¹ istediğiniz zaman çevrimiçi olma özgürlüğünü size sunuyor. Hızlı ve güvenli veri aktarımı için HDD Yuva İstasyonuna bağladığınızda verilerinizi kolayca yedekleyin veya disk alanı açın.

İnce ve hafif bir dizüstü bilgisayarda taşınabilirlik ve performans

İnce, zarif tasarımı ile Sony Vaio notebooklar, kolay taşınır. Sizinle heryere rahatça seyehat eder v uzun ömürlü pili sayesinde Sony laptop'lar sizi yarı yolda bırakmaz.

Uzun Süren Pil Ömrü

Sizin için geliştirilen Sony Teknolojisi Sayesinde, Uzun süren pil ömrü ile uzun zaman yarı yolda kalmadan işlerinizi yapabilirsiniz.

Yüksek güvenlik sağlayan bir sony laptop

Intel Anti-Theft Service ile dizüstü bilgisayarınızı hırsızlığa karşı koruyun.² VAIO'nuzun donanımına entegre olan bu akıllı güvenlik özelliği, olası hırsızlıkları algılayabilir ve dizüstü bilgisayarınızı kilitleyerek değerli verilerinize erişimi engelleyebilir. Dahili Trusted Platform Modülü (TPM) teknolojisi¹ gizli dosyalarınız için ek güvenlik sağlar.

Üstün Özelliklere Sahip Giriş -Çıkış Birimleri

Sony Vaio Notebook'larda bulunan, üstün özelliklere sahip USB 3.0, HDMI,ETHERNET, SD, VGA, DVD Bölümleri sayesinde yaptığınız işlerin hızına inanamayacaksınız.

Kaynak: InceHesapCom

Son Dakika Teknoloji Sony Vaio Svf1532qstb Notebook - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement