Square Enix Ceo'su Hitman İçin Konuştu - Son Dakika
Teknoloji

Square Enix Ceo'su Hitman İçin Konuştu

Square Enix Ceo\'su Hitman İçin Konuştu

Bu sene aldığı kararlar ile oldukça tepki toplayan Square Enix gerçekten zorlu bir süreçten geçiyor.

12.09.2015 14:31

hitman__2015__wallpaper_by_darkgizmo-d8xrtsk-e1441015971961

Bu sene aldığı kararlar ile oldukça tepki toplayan Square Enix gerçekten zorlu bir süreçten geçiyor. Önce Tomb Raider ve ardından Hitman hakkında ortaya çıkan haberler oyuncuları oldukça kızdırmayı başarmıştı.

Bildiğiniz gibi yeni Hitman oyunu Aralık ayında oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor, lakin oyunun sezonlara bölünmüş halde piyasaya sürülebilme ihtimali, gösterilen videolardaki animasyonlar, grafikler ve özellikle yapay zeka oyuncuların kafasında soru işaretleri oluşturmuştu. Çıkışına aylar kala oyuncular, yapımla ilgili gerçekten kaliteli bir işi henüz görebilmiş değil ve sahip olduğumuz bilgiler ise oldukça kısıtlı.

Square Enix Avrupa'nın CEO'su Phil Rogers ise bugün sessizliği biraz bozarak, oyuncuların kafasına takılan genel sorunları yanıtlamış oldu. Rogers açıklamasında; "Öncelikle Hitman'de çalışma modelimizi oldukça sadece tutmak istedik. Ortada sadece tek bir ödeme olacak, yani herhangi bir mikro ödemeden bahsetmiyoruz. Oyuncular tamamlanmamış bir içerik görmek istemiyor, bu nedenle oldukça açık olacağız. Hitman oyuncuların beklediği gibi AAA seviyesinde bir yapım olacak. Lakin, oyunun içeriğini genişletmek adına çeşitli yollar izleyebiliriz. Tüm bunları deniyoruz." sözlerine yer verdi.

Rogers'ın yaptığı açıklama, her ne kadar tatmin edici görünse de içerisinde hala bazı soru işaretlerini barındırıyor gibi görünüyor. İlerleyen haftalarda konuyla ilgili daha fazla detay ortaya çıkacaktır diye düşünüyoruz.

Hitman'in çıkış tarihi, PC, PS4 ve Xbox One platformları için 8 Aralık olarak belirlendi.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Square Enix Ceo'su Hitman İçin Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement