Taylor Swift Tekrar Apple Reklamında Oynayacak - Son Dakika
Teknoloji

Taylor Swift Tekrar Apple Reklamında Oynayacak

Taylor Swift Tekrar Apple Reklamında Oynayacak

Taylor Swift'in Apple ile arasındaki anlaşmazlığı duymuşsunuzdur.

18.04.2016 23:52

Taylor Swift'in Apple ile arasındaki anlaşmazlığı duymuşsunuzdur. Bu müzik patentiyle ilgili, albümün Apple Music gibi ortamlarda yayınlanırken sanatçılara emeklerinin karşılıklarını vermediği için böyle platformlar Apple Music'e yeni albümünü koymayacağını söylemişti. Bu tamtersine döndü ve anlaşmazlık sona erdi. ve Swift geçtiğimiz günlerde hatta Apple için reklamda oynadı . Dengeler birdenbire bu kadar değişirken o cepheden yeni haberler geliyor.

iMore'dan gelen bilgilere göre daha fazla zaman geçmeden ilk reklam filminden, ikinci reklam filmi için hazırlıklar başladı bile. Önceki reklam filminde Apple Music'in spor aktivitesi odaklı müzik deneyimlerinin tanıtımını gerçekleştiren Swift, şimdiki reklam filminde gece yarısı aktivitelerini odağına almış durumda.

Ünlü şarkıcı reklamda, gecenin ilerleyen saatlerine hazırlandığı bir esnada,Apple Music'den The Middle'ın "Jimmy Eat World" şarkısını hem dinliyor, hem de şarkıya eşlik ediyor.

Spotify tarafında da şarkılarını ayrıca paylaşmayacağını belirten güzel şarkıcı, bakalım Apple Music tarafındaki anlaşmasından sonra Spotify ile de ilişkileri düzeltebilecek mi ??

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Taylor Swift Tekrar Apple Reklamında Oynayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement