The Punisher Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı! - Son Dakika
Teknoloji

The Punisher Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı!

The Punisher Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı!

Günüzümde süper kahraman dizileri gün geçtikçe artarken Marvel'in sevilen sert kahramanı The Punisher, Netflix ile ekranlarımıza geliyor.

20.08.2017 17:10

Günümüzde süper kahraman dizileri gün geçtikçe artarken Marvel"in sevilen sert kahramanı The Punisher, Netflix ile ekranlarımıza geliyor.

Punisher ilk fragmanıyla karşımızda!

Netflix Marvel kahramanlarına çektiği dizilere devam ediyor. Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage ve Iron Fist dizilerinden sonra The Punisher"la karşımıza çıkan Netflix, Frank Castle"ın hayat hikayesiyle karşımıza çıkıyor.

Ailesi öldürüldükten sonra adalet için New York"u suçlulardan kendi yöntemleriyle temizleye çalışan Frank Castle, daha önce iki kere sinema filmiyle karşımıza çıktı. Çizgi romanlara göre eski bir polis olan Castle, dizide ise eski bir özel kuvvetler askeri olarak canlandırılmış.

Senaryosu Steve Lightfoot tarafından yazılan The Punisher, Jon Bernthal tarafından canlandırılacak. Ebon Moss-Bachrach, Amber Rose Revah, Paul Schulze ve Michael Nathanson"ın yer aldığı dizinin henüz resmi yayın tarihi ise açıklanmış değil.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji The Punisher Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement