Toshiba'dan Gözlüksüz 3d Notebook'lar! - Son Dakika
Teknoloji

Toshiba'dan Gözlüksüz 3d Notebook'lar!

Toshiba\'dan Gözlüksüz 3d Notebook\'lar!

Toshiba, 2 boyutlu ve 3 boyutlu içeriği aynı anda sunabilen gözlüksüz notebook bombalarını patlattı!

06.07.2011 20:00

Toshiba Bilgisayar Sistemleri, bugün ilk gözlüksüz 3D notebook modelini piyasaya sürdü. Qosmio F750 3D iki yeni çığır açıcı özelliği bir arada sunuyor: dünyanın ilk tüketiciye yönelik piyasada satılan gözlüksüz 3D notebook'u olmanın yanı sıra tek bir ekranda aynı anda hem 2D hem 3D içerik gösterebiliyor.

Qosmio F750 3D kullanıcıya tamamen yepyeni bir 3D deneyimi sunuyor, öyle ki kullanıcı bir pencerede 3D içerik izlerken, aynı anda diğer bir pencerede internette gezinti yapabiliyor.

Yeni notebook ayrıca mimarlar, bilim insanları, ürün tasarımcıları ve doktorlar gibi profesyoneller için sınırsız imkanlar sunan gerçek zamanlı olarak 2D'den 3D'ye DVD yüksek kaliteli görüntü dönüştürme özelliğine sahip.

Qosmio F750 3D ve 3D özelliği olmayan Qosmio F750 Türkiye'de farklı renk seçeneğiyle 2011 Temmuz sonu satışa sunulacak.

3D unplugged: notebook ortamında 3D keyfini çıkarmanın en kolay yolu

Toshiba Europe Dijital Ürünler Birimi Genel Müdürü Marco Perino, yaptığı açıklamada, "Qosmio F750 3D modeli yenilikçi teknolojiler ve uygulamaları gerçek ürünlere dönüştüren araştırma ve geliştirmedeki olağanüstü uzmanlığını mükemmel bir şekilde gözler önüne seriyor. Bu yeni özel model multimedya tutkunlarının ve teknoloji aşıklarının aradıkları en gelişmiş teknolojileri sunuyor. " dedi.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Toshiba'dan Gözlüksüz 3d Notebook'lar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement