Toshiba Laptop Pazarından Çekiliyor ! - Son Dakika
Teknoloji

Toshiba Laptop Pazarından Çekiliyor !

Toshiba Laptop Pazarından Çekiliyor !

Japonya'da adeta markaların çöküşünü izliyor durumdayız. Laptop piyasasından çekilen ve VAİO markasını satan Sony'nin ardından, Toshiba'da artık bu gerileyen sektörden çekilmeyi planlıyor.

30.03.2016 23:54

Japonya'da adeta markaların çöküşünü izliyor durumdayız. Laptop piyasasından çekilen ve VAİO markasını satan Sony'nin ardından, Toshiba'da artık bu gerileyen sektörden çekilmeyi planlıyor. Planladığı alan global tüketici alanı yani bizleri kapsıyor. Kurumsal olarak Laptop üretmeye devam edecek fakat bu ne kadar işe yarar bilinmiyor .

Tabi şöyle bir noktada var. Bu açıkladığı alan Avrupa ve Amerika'yı kapsıyor. Yani Toshiba anavatanında laptoplarını satmaya devam edecek. Bunun haricinde ise Avrupa ve ABD pazarında bütün enerjisini artık kurumsal pazarlar için harcayacak. Ayrıca Toshiba'nın hem kamera sensörü üreticisi, hem de SSD üreticisi olduğunu biliyoruz bu alanlarda herhangi bir indirgeme olmadığını söyleyebiliriz.

Ayrıca kurumsal taraftaki pazarına Tecra ve Portega markaları altında devam ettirecek olan Toshiba'ya bir Toshiba laptop kullanıcısı olarak üzüldüğümü söyleyebilirim fakat, hem fiyat politikası tarafıyla hem de artık son dönemde eski Toshiba kalitesinden uzaklaştığı için hakettiklerini söyleyebilirim. Tabi Toshiba laptop kullanıcılarının garantilerinin devam ettiğini söyleyebilirim bu konuda herhangi bir olumsuz yan yok.

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Toshiba Laptop Pazarından Çekiliyor ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement