Toshiba Satellite S50-B-13h Notebook - Son Dakika
Teknoloji

Toshiba Satellite S50-B-13h Notebook

Toshiba Satellite S50-B-13h Notebook

Toshiba Satellite S50-B-13h Notebook Özellikleri.

13.04.2015 10:47

    Toshiba Satellite S50-B-154 Notebook Genel Özellikleri

    ŞIK VE ZARİF TASARIM

    Satellite S50-B serisi, seçkin alüminyum alaşımlı buz mavisi metal kaplamaları ile çarpıcı Toshiba tasarım anlayışını yansıtıyor. Satellite S50B serisinin kasayla bütünleşik klavye ve mat tuşlarına ilave olarak, tuş takımına konumlandırılmış düşük enerjili LED aydınlatma, karanlık ortamlarda kullanımı kolaylaştırıyor; böylece yeni Satellite S50-B serisi şık görünüm ve kullanışlılığı bir arada sunuyor.


    GÜÇLÜ SES

    Satellite S50-B serisi müziğin keyfini çıkarmak için dünyanın en iyilerinden Harman Kardon Stereo hoparlörler ile kullanıcılarına sunulmakta. Ayrıca DTS Studio Sound™ ses yükseltme gibi müzik dinlerken ya da film izlerken sıra dışı bir ses deneyimi sağlayan gelişmiş özelliklerle donatıldı..


    BÜYÜLEYİCİ EKRAN

    Satellite S50-B serisi 1.366 x 768 çözünürlük sunan 39,6 cm’lik (15,6") ekranı ile duyularınızı canlandırmaya hazır. LED arka aydınlatmalı ekrana sahip Satellite S50-B ile ekran parlaması sorunu yaşamaksızın seyir keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz..


    4K İÇERİKLERE ERİŞİM

    İnternet üzerinden binlerce UHD içeriğe erişebilirken, televizyon üzerinden UHD içeriklere erişmek zor.Ancak Satellite S50-B serisi ile bilgisayarınızı HDMI kablosu ile Ultra HD televizyonunuza bağlayarak 4K seyir zevkini doyasıya çıkarabilirsiniz. Üstelik Resolution+ özelliği ile Full HD filmlerinizi de 4K çözünürlüğe yükseltme imkanına sahipsiniz….


    TAM GÜÇ TAM PERFORMANS

    Toshiba bir kez daha Satellite S50-B serisi ile tüketiciye geniş konfigürasyon seçenekleri sunmaya yönelik sözünü tutuyor. 6.39 saat pil ömrü olan 4. nesil Intel® Core™ i5 işlemcili S50-B modellerinde, Optimus teknolojisi ile Intel® HD grafik işlemcisi ve 2 GB AMD Radeon™ R7 grafik kartını bir arada sunuyor. Yüksek performanslı CPU’lar tarafından güçlendirilen Satellite S50-B serisi üstün multimedya deneyimi sunuyor..


    WINDOWS 8 DENEYİMİNİ DOKUNMATİK OLARAK YAŞAYIN

    Satellite S50-B serisi, oldukça hafiftir ve birçok özellikle donatılmıştır. Ortalama yalnızca 19.9 mm kalınlığında ve 2,1 kg ağırlığında olan Satellite S50-B serisinin 15,6” ekranı isteğe bağlı olarak 10 nokta dokunmatik ekran seçeneğine de sahiptir. Genişletilmiş ve çok fonksiyonlu Touch Pad yüzeyi de rahat hareket desteği sağlar. Satellite S50-B eksiksiz Windows 8 etkileşimli deneyimi keyfinin dokunmatik olarak ve hareket halinde çıkarılmasının en iyi yoludur..


    SINIRSIZ BAĞLANTI

    Satellite S50-B serisinin entegre bağlantı nokta ve yuvaları sayesinde, cihazı kutusundan çıkarır çıkarmaz bağlantıya hazır olursunuz. Daha hızlı dosya aktarımı için 1 adet USB 2.0 ve 2 adet USB 3.0 bağlantı noktası seçeneği mevcuttur. Ayrıca HDMI ve VGA çıkışları üzerinden de kablolu olarak bağlantı kurmaya imkan verir. Intel® WiDi ve Miracast uyumlu olmasıyla da kablosuz olarak diğer cihazlarla bağlanabilmeyi sağlar..


    Kaynak: InceHesapCom

    Son Dakika Teknoloji Toshiba Satellite S50-B-13h Notebook - Son Dakika

    Sizin düşünceleriniz neler ?


    Advertisement