TTNET Müzik Yine İlkleri Yaşatıyor - Son Dakika
Teknoloji

TTNET Müzik Yine İlkleri Yaşatıyor


TTNET Müzik Yine İlkleri Yaşatıyor

Türkiye'nin müzik platformu TTNET Müzik, müzikseverlere ilkleri yaşatmaya devam ediyor.

15.12.2011 14:32

Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'in müzik platformu TTNET Müzik, yepyeni 3 albüme daha ev sahipliği yapıyor. Fettah Can'ın Boş Bardak isimli şarkısı, Kurtalan Ekspresi anısına hazırlanan "Göğe Selam" ve son dönem yunan şarkılarından derlenen "Greek Hit Songs" albümleri ilk kez ve sadece TTNET Müzik'te müzikseverlerle buluşuyor.

Boş Bardak şarkısı 19 Aralık 2011'e kadar, Göğe Selam ve Greek Hit Songs albümleri ise 15-22 Aralık 2011 tarihleri arasında TTNET Müzik platformunda dinlenebilecek.

Fettah Can, 2012'de çıkacak albümünün bir parçası olan ve sözü, bestesi, düzenlemesi kendisine ait bu çalışmasını ilk kez TTNET Müzik platformunda hayranlarının beğenisine sunuyor.

Barış Manço tarafından kurulan, Cem Karaca ve Bahadır Akkuzu'nun üyelerinden olduğu Kurtalan Ekspresi grubunun anısına hazırlanan "Göğe Selam" isimli albüm ise piyasaya çıkarılıyor.

Teoman, Bülent Ortaçgil, Hayko Cepkin, Emre Aydın, Feridun Düzağaç, Özlem Tekin, Nev, Gür Akad, Fuat Güner, Özlem Yüksel, Erkan Oğur, Ogün Şanlısoy gibi müzisyenler bu albüm için gurubun unutulamaz parçalarını yeniden seslendirdi.

Yeni Dünya Müzik ve Radyo Klas işbirliğiyle hazırlanan "Greek Hit Songs" isimli albümde ise Yunanistan'ın en yeni ve popüler şarkıları bir araya geldi. Albümde Yunanistan'ın ünlü söz yazarı ve bestecisi Fivos'un müzik şirketi The Spicy Effect sanatçılarından 14 şarkı yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji TTNET Müzik Yine İlkleri Yaşatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement