Türk Telekom'dan Öğretmenler Günü'ne Özel #canımöğretmenim Uygulaması - Son Dakika
Teknoloji

Türk Telekom'dan Öğretmenler Günü'ne Özel #canımöğretmenim Uygulaması

Türk Telekom\'dan Öğretmenler Günü\'ne Özel #canımöğretmenim Uygulaması

Türk Telekom, öğretmenler gününe özel olarak hazırladığı sosyal medya uygulaması ile bu özel günü öğretmenler için unutulmaz kılıyor.

24.11.2014 03:40
-

Türk Telekom Öğretmenler Günü'ne özel olarak hazırladığı sosyal medya uygulaması ile bu güzel günde öğretmenlere sürpriz yaşatacak. #CanımÖğretmenim etiketiyle Facebook ve Twitter üzerinden gönderilen kutlama mesajlarından jüri değerlendirmesi sonucu seçilenler, 24 Kasım günü yayınlanacak.


https://facebook.com/turktelekom adresindeki Türk Telekom resmi Facebook sayfasında gerçekleştirilen "#CanımÖğretmenim" isimli uygulamayı ziyaret eden kullanıcılar, kutlama mesajlarını yazarak gazetede yer alma şansı yakalayacak. Türk Telekom Öğretmenler Günü kutlama ilanı 24 Kasım Pazartesi günü Sabah Gazetesi'nde tam sayfa yer alacak.


Ayrıca twitter üzerinden #CanımÖğretmenim etiketini kullanarak öğretmenlerinin ismiyle birlikte tweet atan kullanıcılar da bu özel gün için yazdıkları mesajlarını gazeteye taşıma şansı yakalayacak.


Türk Telekom kullanıcıları, #CanımÖğretmenim uygulamasına 24 Kasım tarihinde aktif olacak http://bit.ly/CanimOgretmenim linki üzerinden ulaşabilecek.




Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Türk Telekom'dan Öğretmenler Günü'ne Özel #canımöğretmenim Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement