Türk Telekom, #YüzyıllıkSöz projesiyle Türkiye Cumhuriyeti'nin bir sonraki yüzyılına sesleniyor - Son Dakika
Teknoloji

Türk Telekom, #YüzyıllıkSöz projesiyle Türkiye Cumhuriyeti'nin bir sonraki yüzyılına sesleniyor

Türk Telekom, #YüzyıllıkSöz projesiyle Türkiye Cumhuriyeti\'nin bir sonraki yüzyılına sesleniyor

Türk Telekom, #YüzyıllıkSöz projesi kapsamında vatandaşlara, 444 0 100'ü arayarak ya da SMS'le mesaj bırakarak Türkiye Cumhuriyeti'nin bir sonraki yüzyılına seslenme imkanı sunuyor. Türk Telekom, Türkiye'nin dijitalleşmesinde önemli bir rol oynayan kurum olarak, gelecek nesillere mesajlarını iletmek isteyen kullanıcıların sözlerini yüzyıl boyunca saklayarak Türkiye Yüzyılı'na taşıyacak.

26.10.2023 12:07

Türk Telekom, gelecek nesillere mesaj iletmek isteyen kullanıcıların sözlerini, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel yaşama geçirdiği '#YüzyıllıkSöz' projesi ile Cumhuriyet'in bir sonraki yüzyılına taşıyacak.

Türk Telekom, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel bir projeyi hayata geçiriyor. Türk Telekom'un #YüzyıllıkSöz projesi kapsamında vatandaşlar, 444 0 100'ü arayarak ya da SMS göndererek Türkiye Cumhuriyeti'nin bir sonraki yüzyılına seslenebilecek.

Türk Telekom, gelecek nesillere mesajlarını iletmek isteyen tüm kullanıcıların sözlerini 100 yıl saklayarak Türkiye Yüzyılı'na taşıyacak.

ADVERTORİAL YAYIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Teknoloji Türk Telekom, #YüzyıllıkSöz projesiyle Türkiye Cumhuriyeti'nin bir sonraki yüzyılına sesleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement