Uçak Yerdeyken Cep Telefonları Serbest Olacak - Son Dakika
Teknoloji

Uçak Yerdeyken Cep Telefonları Serbest Olacak

Uçak Yerdeyken Cep Telefonları Serbest Olacak

THY yakında uçuş esnasında cep telefonu kullanımına izin verecek.

06.09.2014 11:14
-

Türk Hava Yolları (THY) uçaklarında, cep telefonu başta olmak üzere elektronik aletlerin kullanımına bazı kurallar dahilinde izin verilecek. THY'den yapılan açıklamaya göre; kalkış öncesi elektronik eşyaların kapalı konumda olması gerektiği hatırlatılacak.


Kalkıştan sonra kemer ikaz ışıklarının sönmesinin ardından düz uçuşta "Sayın yolcularımız, elektronik cihazlarınız ile uçuş moduna aldığınız cep telefonu ve cep telefonu özelliği taşıyan cihazlarınızı uçuş modunda kullanabilirsiniz" anonsu ve uçağın yere inmesi sonrası "Tüm elektronik cihazlarınızı ve cep telefonlarınızı kullanabilirsiniz" şeklinde uyarı yapılacağı aktarıldı.


Kaynak: Sabah



Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Uçak Yerdeyken Cep Telefonları Serbest Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement