Visa Platinum Kart Sahiplerine Özel Platinum Gişe Kampanyası - Son Dakika
Teknoloji

Visa Platinum Kart Sahiplerine Özel Platinum Gişe Kampanyası

Visa Platinum Kart Sahiplerine Özel Platinum Gişe Kampanyası

Visa Platinum kart sahibi eğlence tutkunları “Platinum Gişe Kampanyası” ile kazanıyor.

07.11.2014 19:44
-

Biletix, ödeme sistemleri dünyasının öncüsü Visa Europe ile yeni bir işbirliğine imza atıyor. Visa Platinum kart sahipleri, "Platinum Gişe Kampanyası" kapsamında, Biletix internet sitesinden, bir alt kategorideki bilet fiyatına bir üst kategoriden bilet alabiliyor. Kampanya çerçevesinde Türkiye'de herhangi bir bankanın Visa Platinum kartı ile ödemesini yapan tüketicilere, satın aldıkları biletin fiyat kategorisi ile bir alt fiyat kategorisi arasındaki fark Visa'nın hediyesi olarak geri ödeniyor.


Spor etkinliklerinin biletleri haricinde tam bilet kategorisi alımlarında sadece Pazar günleri geçerli kampanya kapsamında, tüketicilere 7 iş günü içerisinde geri ödeme yapılıyor. Kampanyadan faydalanan tüketicilere iade edilecek fark tutarı, biletin satın alındığı tarih itibariyle yürürlükte olan bilet fiyatları üzerinden hesaplanırken, bilet kategorileri de biletin satın alındığı tarih itibariyle yürürlükte olan kategoriler çerçevesinde belirleniyor. Tutarın belirlenmesi sürecine tükenmiş bilet kategorileri de dahil ediliyor.


Biletix Genel Müdürü Kemal Erdine işbirliğiyle ile ilgili olarak, "Biletix olarak; bilet satışı yapmanın çok daha ötesine geçerek eğlence tutkunlarının, deneyim yaşanmasına aracılık misyonuyla hareket ediyoruz. Bu misyonumuz çerçevesinde Visa ile hayata geçirdiğimiz Platinum Gişe Kampanyası" ile Visa Platinum Kart kullanan eğlence tutkunları; biletlerine daha uygun fiyatla ulaşabilecek. Eğlence tutkunlarına kolaylıklar ve yenilikler sunmak üzere marka işbirliklerimizi ve teknolojik yeniliklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.


Visa Europe Türkiye Ülke Müdürü Merve Tezel ise Biletix ile gerçekleştirdikleri kampanya hakkında şunları söyledi: "Visa Platinum kartlarla hayatı zenginleştiren ayrıcalıklar" programımız kapsamında, Visa Platinum kart sahiplerine farklı alanlarda fırsatlar sunuyoruz. Biletix ile hayata geçirdiğimiz "Platinum Gişe Kampanyası" bu programın ilk ayağını oluşturuyor. Biletix'ten bilet alan Visa Platinum kart sahipleri bu kampanya ile bir üst kategoriden bir alt kategori fiyatına bilet alma şansına, yani "upgrade" imkanına sahip olacak. Hayatın her alanında kendini özel hissetmek isteyen Visa Platinum kullanıcıları için ayrıcalıklar sunmaya devam edeceğiz".


Platinum Gişe Kampanyası'ndan avantajlı bilet sahibi olmak isteyen Visa Platinum kart sahibi eğlence tutkunları için en yakın avantajlı "Pazar"; 9 Kasım!




Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Visa Platinum Kart Sahiplerine Özel Platinum Gişe Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement