Warner Bros Games, live-service oyun yatırımlarını artıracağını açıkladı - Son Dakika
Teknoloji

Warner Bros Games, live-service oyun yatırımlarını artıracağını açıkladı

Warner Bros Games, live-service oyun yatırımlarını artıracağını açıkladı

Hogwarts Legacy'nin büyük satış başarısı ancak Suicide Squad: Kill the Justice League'in hayal kırıklığı yaratan performansının ardından gözler Warner Bros'a çevrildi. Warner Bros Games, tek seferlik oyunlar yerine sürekli gelir getirebilen yapımlara odaklanacaklarını ve büyük serilerini live-service olarak sunacaklarını duyurdu. Harry Potter, Mortal Kombat, DC ve Game of Thrones gibi serilerin live-service oyunlara dönüştürüleceği belirtildi.

06.03.2024 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hogwarts Legacy'nin büyük satış başarısı ancak Suicide Squad: Kill the Justice League'in hayal kırıklığı yaratan performansının ardından gözler Warner Bros'a çevrildi. Ancak Warner Bros Games bu kapsamda oyun yatırımlarını artıracağını ve hatta büyük serilerini live-service olarak sunacağını söyledi.

Warner Bros Games, live-service oyun yatırımlarını artıracak

Warner Bros Discovery Oyunlar ve Yayıncılık CEO'su JB Perrette şirketin yeni stratejisini ele aldı. Perrette, WB Games'in yalnızca tek seferlik oyunlar yayınlamak yerine sürekli gelir getirebilen yapımlar üzerine odaklanacağını söyledi.

Warner Bros Games, live-service oyun yatırımlarını artıracağını açıkladı

Bu kapsamda Warner Bros'un elinde bulunan Harry Potter, Mortal Kombat, DC ve Game of Thrones gibi serilerin live-service oyunlara dönüştürmek istediklerini açıkladı. Tüm platformlara yayınlanacak oyunlar, uzun vadeli getiri sağlayacak.

3123123

Perrette açıklamasında, "En iyi serilerimizi alıp insanların sürekli olarak bu dünyalarla etkileşime girebileceği ve bu dünyaları sürekli olarak deneyimleyebileceği live-service oyunlar yaratma fırsatı görüyoruz" dedi.

Bu stratejik değişimin kanıtı olarak büyük bütçeli pazardaki dalgalanmayı gösterdi. Ancak live-service tarzındaki Suicide Squad: Kill the Justice League'in büyük hayal kırıklığı yarattığını ve oyuncular tarafından eleştirildiğini hatırlatmak gerekiyor.

Warner Bros Games, live-service oyun yatırımlarını artıracağını açıkladı

Perrette, bu yılın ilerleyen dönemlerinde piyasaya sürülmesi planlanan bazı mobil oyunlar dahil olmak üzere, live-service için planlara sahip olduklarını açıkladı. Yakın zamanda çıkacak Harry Potter: Quidditch Champions'un da bu tarzda olacağı düşünülüyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Warner Bros Games, live-service oyun yatırımlarını artıracağını açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement