Xperia Z5 Premium Avrupa'da Satışta - Son Dakika
Teknoloji

Xperia Z5 Premium Avrupa'da Satışta

Xperia Z5 Premium Avrupa\'da Satışta

Sony'nin en yeni modellerinden Xperia Z5 Premium Avrupa'da satışa sunuldu.

14.11.2015 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftalarda Sony'nin Xperia Z5, Compact ve Premium'un fiyatı ve ülkemizdeki çıkış tarihleri belli olmuştu. Şimdiye kadar Z5 ve Compact modelleri yurt dışında sunulmuştu ancak 4K ekranlı Premium modeli hala birçok yerde henüz satışta değildi.


Xperia Z5 Premium bugün itibariyle Avrupa'nın birçok bölgesinde satışa çıkartıldı. 3. parti perakendecilerde de satışa çıkan modelin Avrupa'da 799 € civarında bir fiyat etiketine sahip olduğunu belirtelim. Bazı Alman perakendecilerin ise bu fiyattan 10 € daha az bir fiyatla cihazı satışa çıkardıkları belirtiliyor.


Sony'nin İngiltere, Almanya, İspanya, Fransa ve İtalya internet sitesinde cihazın 829 € fiyat etiketine, Yunanistan'da ise 899 € fiyat etiketine sahip olduğu belirtiliyor.


Diğer taraftan Xperia Z5 Premium ise bildiğiniz üzere ülkemizde 2.799 TL gibi bir fiyat etiketine sahip. Cihazın ülkemizde ise kesin bir tarih verilmemekle birlikte Aralık ayı içerisinde satışa sunulacağını hatırlatalım.


Xperia Z5 modelinin sitemizdeki incelemesi için tıklayın.




Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Xperia Z5 Premium Avrupa'da Satışta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sibel: Merhaba acaba premıumun dual olanıda Turkiyeye gelecekmi aralıkta bilginiz varmı bu konuda çunku sayılı ulkelerde satışa su ulacagını duymuştum 0 0 Yanıtla

Advertisement