Yeni Güncellemeler - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Güncellemeler

Yeni Güncellemeler

Online dünyanın popüler oyunu Knight Online'daki güncellemeler bizim için ne ifade ediyor?

20.05.2011 20:00

Knight Online'da gerçekleştirilen güncellemeleri ve bu güncellemelerin kullanıcılara, özellikle Türk kullanıcılarına neler getireceğini Knight Online Prodüktör Yardımcısı Joey Hibbard'a sorduk.

Yeni güncellemeler ile birlikte oyunda neler değişiyor?

Son zamanlarda yıllık büyük güncellemelerden ziyade daha sık ve düzenli güncellemelere yöneldik. Genel olarak ayda bir yayınlanan Knight Online Forever öykü serileri bunun bir örneği. Zira bu seride tüm oyuncu tabanı öykünün temasında geçen olaylarda sergiledikleri davranışlarla Knight Online öyküsünü etkileyebiliyorlar. Örneğin, geçen hafta tamamladığımız KOL Forever serilerinden birinin son bölümünde final ve buna bağlı olarak bir sonraki adım tamamen oyuncuların eylemlerine göre şekillendi.

Son bölümde hem El Morad hem de Karus uluslarının güvenli bölgeleri kaos tanrısı Pathos tarafından yağmalandı. Etkinliğe katılan kullanıcılar yüksek seviyeli özgün eşyalar ve deneyim bonusları kazandı. Ayrıca her sunucudan üç şanslı oyuncu ulaşılması son derece zor olan Chitin Kalkanına sahip oldu. Bir sonraki güncellemeden önce oyuna giriş yaparsanız Moradon Kalesi'nin o destansı savaştan sonra için için yanan halini görebilirsiniz!

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Yeni Güncellemeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement