Yeni Steve Jobs Filmi de Kötü Başladı - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Steve Jobs Filmi de Kötü Başladı

Yeni Steve Jobs Filmi de Kötü Başladı

Hollywood, Steve'in yakasından düşmesi sanırız.

26.10.2015 11:17
Mahmut Saral - -

Apple'ın efsane ismi Steve Jobs'ı temel alan "Steve Jobs" isimli film, 9 Ekim'de sınırlı sayıda sinemada gösterime girmiş ve Oscar'a aday gösterilebilir bir film olarak nitelendirilmişti. Film, 23 Ekim, yani geçtiğimiz cuma günü itibarıyla da genel olarak gösterime girdi ve gelen ilk hasılat rakamları pek tatmin edici değil.


Yeni Steve Jobs filmi çok beğenildi


Business Insider'da yer verilen habere göre film, genel gösterime girdiği ilk haftasonu toplamında yalnızca 7.3 milyon dolarlık hasılat elde edebilmiş. Boxofficemojo verilerine göre filmin toplam hasılatı ise yaklaşık 10 milyon dolar.


Başrolde Michael Fassbender'ın yer aldığı ve daha önce Ashton Kutcher'ın Steve Jobs'ı canlandırdığı "Jobs" isimli filme göre daha iyi olarak nitelendirilen yapım, 30 milyon dolarlık çekim bütçesine sahip.


Açıkçası Universal, bu filmden yüksek bir hasılat bekliyor. Çünkü filmin senaryo tarafında Aaron Sorkin yer alıyor. Sorkin, Facebook'u anlatan The Social Network'ün de senaryosunu yazmıştı ve o film, gişede toplamda 225 milyon dolar gelir elde etmişti.


Unutmadan, Ashton Kutcher'ın Jobs filminin açılış haftasında 6.7 milyon dolar elde ettiğini, toplamda da yaklaşık 36 milyon dolar hasılat topladığını belirtelim. Filmin bütçesi de 12 milyon dolardı. Yeni filmin bütçesi ise 30 milyon dolar ve ilerleyen günlerde nasıl bir performans göstereceği merak konusu...




Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Yeni Steve Jobs Filmi de Kötü Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement