Zampara Seyfettin 2 Ücretsiz Yayınlandı! - Son Dakika
Teknoloji

Zampara Seyfettin 2 Ücretsiz Yayınlandı!

Zampara Seyfettin 2 Ücretsiz Yayınlandı!

Senelerdir devamı beklenen ancak günümüzde hiçbir yapımcının destek olmadığı ve sponsorsuz kalan Zampara Seyfettin 2, son Yeşilçam oyuncusu olan tiyatrocu aktör Osman Cavcı'nın kendi imkanları ile YouTube üzerinden ücretsiz olarak yayınlandı.

06.08.2017 23:10

Senelerdir devamı beklenen ancak günümüzde hiçbir yapımcının destek olmadığı ve sponsorsuz kalan Zampara Seyfettin 2, son Yeşilçam oyuncusu olan tiyatrocu aktör Osman Cavcı"nın kendi imkanları ile YouTube üzerinden ücretsiz olarak yayınlandı.

Zampara Seyfettin 2, 22 sene sonra ücretsiz olarak çıktı!

Seyfettin"i canlandıran Osman Cavcı tarafından filmin senaryosu yazılan, yönetilen ve hatta çekimleri gerçekleşen filmde, ayrıca Özlem Savaş, Ebru Özgür, Mehmet Tokat ve Kamil Zaim gibi isimler yer aldı.

Zampara Seyfettin 2 Ücretsiz Yayınlandı!

90"lı yıllarda ülkemizde satışa sunulan bir gazetenin, erkek güzellik yarışmasına katılmak için Antalya"ya giden Seyfettin"in, 5 yıldızlı bir otelde 1 hafta ücretsiz bir tatil kazanmasıyla film başlıyor. Sonradan biri ile yer değiştirince işler çığrından çıkıyor.

Filmin teması da 90"lı yıllara sadık kalarak, o dönemin araçlarıyla, cep telefonları ve kıyafetleriyle bizlerle buluşuyor.

Zampara Seyfettin 2"yi aşağıdan izleyebilirsiniz!

Düşük bütçe ve tahminlerimize göre akıllı telefonlar ile çekilen filmi aşağıdan izleyebilirsiniz.

Filmde maalesef düşük bütçeliğinden kaynaklanan hafif görüntü hataları mevcut. Yine de 90"lı yılların hatrına izlemek isteyen ve o günleri yad etmek isteyenler için pek önemli olmayacak.

Zampara Seyfettin 2"de de, Grup Vitamin"in efsane şarkısı olan Zonta müziğiyle Seyfettin tekrardan bağdaşıyor.

>

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Zampara Seyfettin 2 Ücretsiz Yayınlandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement